Nőktől is kap ajánlatot a Luxusfeleségek Babettje

Köllő Babett Feleségek luxuskivitelben Köllő Babett a Feleségek luxuskivitelben című tévéműsor egyik szereplője, színésznő
Köllő Babett a Feleségek luxuskivitelben című tévéműsor egyik szereplője, színésznő
Vágólapra másolva!
Köllő Babettet szexuális ajánlatokkal bombázzák, a Feleségek luxuskivitelben szereplője nem csak a férfiak, a nők fantáziáját is beindítja.
Vágólapra másolva!

"Egyszerűen nem értem ezt a rengeteg felajánlkozást. Harmincnyolc éves nő vagyok, aki tizenkét éve él házasságban, ráadásul gyerekünk is van, mégis elképesztő üzeneteket írogatnak az emberek. A férfiak már

és el akarnak hívni vacsorázni, a nők pedig konkrétan rákérdeznek, hogy voltam-e már nővel, és érdekel-e a gyengébbik nem. Nem, nem érdekelnek a nők! Nem látják, hogy boldog családi életet élek?!" - mondta a Borsnak Babett.

Fotó: Polyak Attila - Origo

A lap szerint a luxusfeleséget teljesen meglepi a sok felajánlkozás, évekkel ezelőtt még udvariasan meghátráltak a férfiak, amikor közölte, hogy családja van.

"Olyan hirtelen jött ez a nagy érdeklődés, meg kell még szoknunk a férjemmel. Az extrém üzeneteket mindig megmutatom neki, nagyokat nevet rajtuk. Egyébként egyikre sem válaszolok, törlöm őket. A kigyúrt férfiaknak ezennel üzenem: felesleges időpazarlás, amit csinálnak, nem bukom a kockákra. A személyiségbe és a tehetségbe tudok beleszeretni, nekem csak a férjem létezik."