Minden más lesz a Walking Deadben

walking dead
Vágólapra másolva!
Itt van pár friss fotó a sorozathoz, amelyben nagy változások jönnek.
Vágólapra másolva!

Az AMC kiadott néhány új képet a Walking Dead folytatásához, amelyek már egy új éra kezdetét jelzik. A társaság újra összeállt, végképp elegük lett az elnyomásból, így várhatóan mozgalmas epizódok jönnek a hetedik évad második felében, február 12-től.

Több képért klikk a fotóra! Forrás: amc

Az évadnyitó epizód, amelyet a rajongók egy része a tévétörténelem legnyomasztóbb, legkeservesebb, legfeszültebb, legdrámaibb részei közé tesz, még 17 millió amerikai nézőt ültetett a képernyő elé.

Az emlékezetes, de igen kevés örömet tartalmazó epizód után erősen megzuhant a nézettség, a másodikra 12,4 a harmadikra 11,7, majd 11,4 millió néző maradt. A hatodik, hetedik és nyolcadik rész 11 millió alá is benézett, ami még mindig nem rossz egy AMC-n, kábelen futó sorozattól, de azért a trend egyértelmű.

Képgalériáért kattintson a fotóra! Forrás: amc

Valószínűleg arról lehet szó, hogy a túlélőket, Ricket és csapatát a nézők megszokták és megszerették a folyamatos harc közben, de a két durva haláleset és a főszereplők állandó lelki kínzása már sok volt nekik. A hősöket nem szeretik térdre rogyva látni, nem szeretik, ha szolgasorba vannak taszítva, ha akarat nélküli bábként tűnnek fel a képernyőn, megalázó helyzetekben. Egy-két hétig ez elmegy, de a nyolc epizód túl sok lehetett - persze annál derűsebb lesz a társaság feltámadása, az ellencsapás.