Még mindig tart a nyomozás Rékasi Károly balesetének ügyében

Rékasi Károly
Vágólapra másolva!
Két éve nyomoznak Rékasi Károly közlekedési balesetével kapcsolatban, de az ügy végére még mindig nem került pont.
Vágólapra másolva!

A színésznek 2015 nyarán motorbalesete volt, melyben többek között fejsérülést, boka-, medence- és combcsonttörést szenvedett. Rékasi Károly hosszú ideig kórházban feküdt, egy ideig mankóval közlekedett, és a mai napig nem gyógyult fel teljesen.

A nyomozás végére még nem került pont, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya a Lokállal azt közölte, hogy újabb szakértőket kellett bevonniuk. „A büntetőeljárás során a tényállás teljes körű tisztázása érdekében szükséges volt több szakértő bevonására a sérülések és a baleset bekövetkezésének vizsgálata céljából, így a nyomozás jelenleg is folyamatban van. Az ügyben egy főt hallgattak ki gyanúsítottként” - írják.

Rékasi korábban azt mondta a lapnak, hogy a vele ütköző autós elismerte bűnösségét. „A baleset okozója az egyik alkalommal azt mondja, hogy igen, elismeri a történteket, máskor meg visszavonja a beismerő vallomását. Már ezzel sem foglalkozom. Hetente többször járok rehabilitációs gyógytornára, és konditeremben erősítem a huszonegy hónap alatt elsorvadt izmaimat.”

Forrás: Hámori Zsófia/ Life.hu

A lapnak azt mondta dr. Herpy Miklós közlekedési balesetekkel is foglalkozó ügyvéd, hogy bonyolult ügyekben nem ritka, hogy hosszú ideig, akár évekig nyomoznak.