15 év után kibékült a két színésznő

Cast Shot Gallery Charmed (WB) c. 1998
Shown: Holly Marie Combs (as Piper Halliwell-Wyatt), Shannen Doherty (as Prudence "Prue" Halliwell), Alyssa Milano (as Phoebe Halliwell)
Charmed (WB) c. 1998 Shown: Holly Marie Combs (as Piper Halliwell-Wyatt), Shannen Doherty (as Prudence "Prue" Halliwell), Alyssa Milano (as Phoebe Halliwell)
Vágólapra másolva!
A Bűbájos boszorkák két színésznője, Shannen Doherty és Alyssa Milano 15 év után újra beszélnek egymással, tervezik a személyes találkozót is.
Vágólapra másolva!

A Bűbájos boszorkák idején jól összeveszett a két sorozatbeli testvér, Shannen Doherty és Alyssa Milano, azóta nem is beszéltek egymással.

A két színésznő csak mostanában vette fel újra a kapcsolatot, miután kiderült, hogy Doherty rákkal küzd. Milano örül neki, hogy egykori kollégája most már jobban van, az E!-nek azt mesélte, mindennap imádkozott érte.

Shannen Doherty és Alyssa Milano a Bűbájos boszorkák egyik promóképén Forrás: WB

Milano elmondta, hogy a Twitteren már több üzenetet váltottak Dohertyvel, és már megbeszélték, hogy személyesen is találkoznak majd.

A színésznő szerint a régi sérelmeknek 15 év után már semmi jelentőségük nincs, hisz időközben mindketten megváltoztak, Dohertyt többek között a betegséggel való küzdelem, őt pedig az anyaság formálta nagyban.