Zsaruként tér vissza a nyolcvanas évek tévésztárja

The Cinema Society With FIJI Water And Metropolitan Capital Bank Host A Screening Of Sony Pictures Classics' "Irrational Man"- Arrivals GettyImageRank3 Capital Hosting SOCIETY Civilization BANK Elegance VERTICAL Classical Style USA WATER New York City Fij
NEW YORK, NY - JULY 15: Tony Danza attends Sony Pictures Classics "Irrational Man" premiere hosted by Fiji Water, Metropolitan Capital Bank and The Cinema Society on July 15, 2015 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Emlékszik még a nyolcvanas évek egyik nagy tévésztárjára, Tony Danzára? Itt van megint, új sorozatban kapott főszerepet. 
Vágólapra másolva!

Tony Danza kapta az egyik főszerepet a Netflix új sorozatában, a The Good Cop-ban: egy nyugdíjas rendőrt játszik, aki minden téren beleszól szintén rendőr fia életébe.

A szériában humoros elemekre is lehet számítani, hisz a két férfi szöges ellentéte egymásnak, Danza figurája sosem követte a szabályokat, míg a fia azok betartását a rendőri munka fontos részének tartja.

Tony Danza 2015-ben Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A megfelelő hangulatra garancia lehet az alkotók személye is, hisz Andy Breckman, Randy Zisk és Howard Klein korábban a Monk, a flúgos nyomozó-n dolgozott együtt.

Danza a hetvenes, nyolcvanas években volt igazán nagy sztár: hiába kap azóta is folyamatosan filmes és tévés munkákat, a legtöbben valószínűleg a Taxi-ból és a Ki a főnök?-ből emlékeznek rá.