Szabó Zsófi keményen kiosztotta Majkát

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Majka posztja miatt akadt ki Szabó Zsófi.
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófi és édesanyja arról meséltek a napokban egy interjúban, hogy milyen konfliktus volt köztük a műsorvezető férjének roma származása miatt. Mint mesélték, az anya nem örült annak, hogy cigány férfi kerül a családjukba, és bár már elfogadta a helyzetet, aggódik félvér unokái miatt.

Majka egy lapszemlét osztott meg oldalán, ezzel a szöveggel: „Ilyen van 2017-ben? Szabó Zsófi mit csinált, mikor láttamozta a cikket? Azt mondta, ez mehet?”

Nem kellett sokat várni a válaszra, az RTL Klub műsorvezetője hosszú posztban osztotta ki Majkát, és azt is hangsúlyozta, nem érti miért alkot róla véleményt nyilvánosan már másodszor a rapper, mikor nem is ismeri.

„Ma Magyarországon nincs elfogadás! Tapasztalom! És lásd: az Édesanyám és én pont emiatt vállaltuk fel ezt az interjút! Legnagyobb bánatomra, ő is azok közé az emberek közé tartozott (hála istennek múlt időben), akik persze nem bántják a cigányokat, meg semmi bajuk velük, na de a családba már ne jöjjenek. Ha elolvastad volna a teljes beszélgetést, biztos nem posztoltál volna, sőt, talán még kedvelnél is.

Az édesanyám pedig kétéves tapasztalatát illetően nyilatkozta azt: félti az unokáit a leendő megkülönböztetéstől. Ez így érthető? Értened kellene. Sok cigány barátod van. Nem meséltek soha olyan történeteket, amikor a megkülönböztetéssel találkoztak?”

Forrás: Szabó Zsófi oldala / Facebook

„Ne haragudj a kirohanásomért, én nem téged és azokat akartam bántani, akik kommenteltek a posztod alá, hanem egyszerűen csak szívbemarkoló, hogy még jót sem tehet az ember. Hiába, felvállaltuk a történetünk Édesanyámmal, ez is csak rosszat szült. Remélem, ezeken a sorokon páran most elgondolkoznak” - írta.