Nem tudja Szilágyi István színész, hogy tört ki a verekedés

Szilágyi István
Vágólapra másolva!
A Keménykalap és krumpliorr emlékezetes mellékszereplője, az egykori Lópici Gáspár már színpadra sem áll, de támogatja fiát.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a színészt a fia megverte, a bordái is eltörtek. A fiáért rendőrök jöttek, Szilágyi kórházba került, de a Fókusz kamerái előtt nem úgy tűnt, mint aki haragszik: megbocsát neki, mert mégiscsak az ő gyermeke volt, aki bántotta.

„Nem tudom, hogy történt a verekedés... olyan gyorsan tört ki. Egyszer csak ott volt... összezördültünk a fiammal... ebből sportot csináltunk gyerekkorában” – mondta egykedvűen.

Forrás: RTL Klub

„Miután nincsen jövedelme, adunk neki, amennyit tudunk” – mesélte, mikor a pénzről kérdezték.

„Úgy volt, hogy tavasszal lesz egy szerepem, de a közérzetem, a probléma miatt az sem lett. Nem egy óriási baj, de ha lett volna még egy szerepem... akkor lett volna” – mondta az egykor népszerű karakterszínész.

Az utca hírmondója

Szilágyit országosan ismertté 1968-ban Sípos úr figurájának megformálása tette a Bors című tévéfilmsorozatban. 1998-tól a Győri Nemzeti Színház tagja volt a 2016-ban történt nyugdíjazásáig.

A 90-es években a Lottó reklámarcaként tűnt fel a tévében, de nagyjából minden 30 év fölötti magyar ismeri a Keménykalap és krumpliorr című klasszikus, magyar ifjúsági film plakátragasztójaként is.