Látványos történelmi sorozat jön itthon is

Knightfall
Vágólapra másolva!
Itthon is jön a 10 részes, templomos lovagokról szóló epikus történet, a Knightfall: a FilmBox mozicsatornákon kerül adásba egész Kelet-Európában, köztük Magyarországon is.
Vágólapra másolva!

A Knightfall egy új, epikus történetet feldolgozó sorozat, amely Dominic Minghella (Doc Martin, Robin Hood), Don Handfield (Játékidő, Az alapító), Richard Rayner (Aki másnak sírt ás), valamint az Oscar- és Golden Globe-díjra jelölt Jeremy Renner (Amerikai botrány, A bombák földjén) közös alkotása.

A 10 részes szériában A Downton Abbey-ből ismert Tom Cullen a főszereplő, Landry szerepébe bújik, Jeremy Renner pedig vendégszereplője a produkciónak. A sorozat több jelenetét Horvátországban, Dubrovnikban forgatták.

A Knightfall 2018-ban kerül a FilmBox csatornák képernyőjére, amelyet Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Bulgáriában, Albániában, valamint a volt Jugoszlávia utódállamaiban követhetnek a nézők.

Kik voltak ők?

A lovagrend tagjai életüket a Szent Grálnak és az egyházi titkok megőrzésének szentelték. Ennek a misztikus világnak lehetnek részesei a Knightfall nézői, akik az epizódokon keresztül megismerhetik a testvériség szent küldetését és a harcos szerzetesek önfeláldozó törekvéseit.

A sorozat nézői a lovagok Szentföldön vívott csatáitól kezdve, a francia király és VIII. Bonifác pápa ellen folytatott küzdelmein át az árulásig – amely a keresztes lovagok péntek 13-i kivégeztetéséhez és a rend felszámolásának kezdetéhez vezetett (többek között erre is visszavezethető, hogy a péntek 13. szerencsétlen napnak számít) – nyomon követhetik a lovagrend titokzatos életét.