Hiába nézi, nem látja magát soha a sorozatban a Szomszédok szereplője

Pásztor Erzsi színésznő
Budapest, 2015. augusztus 26. Pásztor Erzsi színművész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Pásztor Erzsi szerint nagy különbség a régi és a mai sorozatok között, hogy egykor színészek szerepeltek, ma meg bárki.
Vágólapra másolva!

„Akkor még az igazi színészek játszották a szerepeket, nem a járókelők. Nagyon jók ők is, de nem annyira! Ha visszanézem, látom a régi kollégákat, mert Horváth Ádám összeszedte a színészeket, megmozgatta az egész szakmát... szinte mindenhonnan jöttek színészek" – nosztalgiázott egy sort Janka néni, azaz Pásztor Erzsi.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Hiába nézi az ismétléseket, nem látja magát soha a Szomszédokban. „Talán ötödször ismétlik a Szomszédokat, de alig voltam benne! Már nincsenek előadásaim, tudnám nézni, de soha nem vagyok benne" – méltatlankodott.

„Sztár nem lettem, de a sorozatot szeretik ma is, akkor is szerették. Bölcsességeket pedig azért nem mondtam az epizódok végén, mert nem főszereplő, hanem epizodista voltam" – emlékezett.

Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Karaktere piálgatós volt, nagyon tetszett neki, hogy valaki mostanában összevágta a teleregény 30. születésnapjára az összes iddogálását. Mint kiderült, a Família Kft és a Szomszédok két kollektívája tervezett közös, szilveszteri műsort, de valamiért nem működött a dolog, így egy tévétörténelmi érdekességgel lett szegényebb a néző.

Az RTL Reggelinek nyilatkozó színésznő a Játékszínben és a Karinthy színházban látható.