61 kilótól szabadultak meg a sztárok a TV2 új műsorában

Berki Krisztián, Viszkis Ambrus Attila, Cseke Katinka, Fésűs Nelly, R. Kárpáti Péter, Ázsia Express
Vágólapra másolva!
Cseke Katinka fogyása az egyik leglátványosabb az Ázsia Expressz forgatása után.
Vágólapra másolva!

A TV2 új realityjének forgatása nemrég ért véget, az Ázsia Expressz hét sztárpája pedig rengeteg élménnyel tért haza a kalandból. A Vietnamból induló, Laoszon és Kambodzsán át, Thaiföldet célzó 5000 km-es utat, napi egy dollárból kellett teljesíteniük, miközben különböző feladatok elé állította őket a verseny.

"Tizenöt kilót fogytam, már ezért megérte vállalni a műsort. Az árnyékban 48 fok volt, és cipeltük a hátizsákunkat is, nem csoda, hogy lefogytam" - mondta Cseke Katinka a Blikknek. "Egy nőnek ez hatalmas boldogság, főleg egy olyan nőnek, aki évek óta küzd a súlyával, és akármilyen diétába vágott bele, képtelen volt lefogyni."

Forrás: Instagram/berkikrisztian

A lap szerint a 14 játékos összesen 61 kilót fogyott, Kulcsár Edina például 6 kilót adott le, és Berki Krisztián vitte a prímet, ő 12 kilóval lett kevesebb a játék végére.

"Az én testem olyan, mint egy kályha, folyamatosan gondoskodni kell fűtőanyagról. Nem tudtam edzeni, nem volt meg a napi 4000 kalória, éheztettek, normális reakció, hogy lefogy az ember. Most is kiderült, hogy hülye duma, hogy nem lehet lefogyni" - mondta Berki.