Lecsúszott az egykor sikeres komikus

Last Man Standing, Apa csak egy van, Tim Allen
Tim Allen az Apa csak egy van ban
Vágólapra másolva!
Tim Allennek nem megy már olyan jól, mint régen. Az egykor a Házi barkács című sitcommal a legjobban fizetett tévészínésznek számító sztárnak most kaszálták el a sorozatát.
Vágólapra másolva!

Az Apa csak egy vant (Last Man Standing) hat évad után végezte ki az ABC. Korábban a műsor mindig fixen vitte a csatorna péntek estéit, de az utolsó évadra visszaestek a számok.

Tim Allenen kívül is játszanak egyébként ismertebb nevek a sorozatban, ami arról szólt, hogy egy háromgyermekes, konzervatív gondolkodású családfő megpróbál elboldogulni abban a modern világban, ahol egyre inkább a nők dominálnak – ahogy a saját családjában is.

Tim Allen az Apa csak egy vanban Forrás: ABC

Az Allen alakította főhős feleségét például az Elbaltázott nászéjszakából ismert Nancy Travis formálja meg, de láthattuk a szériában a Micsoda nő! kedves portását, Hector Elizondót is.

Az egykor minden népszerű családi film kötelező sztárjaként hódító Tim Allent bizonyára érzékenyen érinti a döntés, hiszen mozifilmbe már nem nagyon hívják: legközelebb a Toy Story 4-ben szinkronizálhat. A színész egyébként korábban első színészi munkájával, az 1991 és 1999 között futott Házi barkács című sitcommal a csúcson 1,25 millió dollárt keresett részenként.