A Balaton mindig egy fura, távoli hely volt számomra

egynyári
Vágólapra másolva!
Már a második évadjával van képernyőn az Egynyári kaland, Dobos Evelin az első évad forgatása alatt is sokszor gondolt rá, hogy milyen jó lenne a történetet folytatni, így nem igazán lepte meg, hogy újra a Balatonon dolgozhat a jól ismert stábbal. Walters Lili új a csapatban, de könnyen beilleszkedett, a karakterét gyorsan megszerette, és annyira rá formálták Lucát, hogy még a vállsérülését is beleírták a történetbe - a két színésznő mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Walters Lili a második évadban Luca szerepében tűnik fel a történetben, tavaly nyáron dolgozott először a stábbal.

"A szereplők közül páran ismerték egymást, lehetett érzékelni, hogy egy-egy összekacsintásból tudták, mi a dörgés, de nem én voltam az egyetlen új a csapatban. Mikor a castingra elhívtak, kölcsönösen megvolt a szimpátia, így elég hamar, már decemberben kiderült, hogy nyáron mehetek forgatni.

egynyári Forrás: Megafilm

"Megvolt a maga sajátos hangulata annak, hogy nem a városban, hanem a tóparton töltöttük ezeket a heteket. Édenkerti szituáció volt számomra, távol a barátoktól, a családtól, volt az egészben valami jó értelemben vett magány, meg egy közös cél, amiért mindenki dolgozik"- mesélte.

Karakterét, Lucát hamar megszerette, úgy látja, a lány kemény külseje lágy, kedves belsőt takar. "Elég undoknak tűnhet elsőre, de idővel egyértelmű, hogy nem az. Én abszolút

Forrás: Megafilm

"A Balaton, mint helyszín, nagyon új volt nekem, gyerekkoromban inkább a hegyekbe jártunk.

bár a gimiben a haverokkal voltunk párszor, de sosem éreztem anyaméh-helynek, ahova jó visszajárni. Most már nagyon szívesen megyek, szívesebben, mint eddig bármikor, annyi jó élményt adott az Egynyári kaland" – mesélte.

Forrás: Megafilm

Emlékezetes marad a forgatás

Dóra szerepében láthatjuk újra Dobos Evelint, a színésznő az első évadban is ott volt. Mint mesélte, már akkor emlegették a stábon belül, hogy milyen jó lenne, ha folytatódna a sorozat, így végül nem is okozott neki nagy meglepetést, hogy lesz második széria. "Átfutott az agyamon, hogy az első évad forgatása alatt és után milyen sokszor volt arról szó a stábon belül, hogy jó lenne ezt folytatni. Akkor ez egy utópikus elképzelésnek tűnt" - mondta.

Forrás: Megafilm

Boldog volt, hogy újra a stábbal dolgozhat, a Balatont is nagyon megkedvelte, nem mellesleg pedig nagyon jó visszajelzés volt ez számára, hisz ez egyben azt is jelentette, hogy szerették a nézők.

"Nehezen tudnék összefüggést találni azok között az emlékfoszlányok között, amik a legerősebben megmaradtak. Talán személyekben látom a főbb csomópontokat. Például azok közül a jelenetek közül, amiket Király Danival (Levi) és Bányai Mikivel (Bálint) forgattunk szinte mindre emlékszem. Ők külön-külön is szórakoztatóak, pláne ha összekerülnek. Ezen felül jó volt nézni azt, ahogy ők dolgoznak. Kreatívak és szellemesek" - mesélte a forgatásról.

Forrás: Megafilm

Nekem legalábbis ez ritkán megy, de ez ilyenkor édes teher. Nagyon élvezetes volt az egész, mondhatom, hogy az életem egyik meghatározó állomása volt az Egynyári kaland. Kiváló szakembereket ismerhettem meg, akiktől rengeteget tanultam, és akikkel csodálatos volt együtt dolgozni. Értékes kapcsolatokra, barátságokra tettem szert a két évad forgatása során."

Forrás: Megafilm

A Balatonnal neki sem volt különösebb kapcsolata, a sorozatnak köszönhetően szerette meg a tó környékét. "A forgatások alatt szerettem meg, előtte nem is volt erre lehetőségem, mivel a nyírségben nőttem fel, így a Balaton eléggé kiesett nekünk. Ha meghallom azt, hogy Balaton, egyből a forgatás, az Egynyári kaland és az ezzel kapcsolatos emlékek jutnak eszembe."