Férje halála után még nem randizna Céline Dion

Céline Dion, Szépség és a szörnyeteg premier
Vágólapra másolva!
Céline Dion férje már több mint egy évvel ezelőtt halt meg torokrákban, de a sztár a saját bevallása szerint még nem áll készen arra, hogy továbblépjen. Az aranytorkú énekesnő egy megindító interjúban vallotta meg érzéseit.
Vágólapra másolva!

„Úgy gondolom, valószínűleg az egész hátra lévő életemben gyászolni fogom őt. De most még mindenképpen korainak találom az időt (a randizásra).

– tárta fel Dion, aki közel 22 éven át volt a 2016 januárjában elhunyt René Angélil felesége.

A házaspár 2012-ben Forrás: John MacDougall / AFP

„Ő az életem szerelme. Nagyon nehéz bárki másnak az oldalán elképzelni magam. Még ma is mindennap megélem a hozzá fűződő érzéseimet" – folytatta a sztár, aki csak 12 éves volt, amikor találkozott a nála 26 évvel idősebb férfival. Angélil volt ugyanis a menedzsere, 1994-ben pedig össze is házasodtak (akkor Dion már 26 éves volt).

A gyászoló család a temetésen Forrás: Tom Szczerbowski / Getty Images North America / AFP

„René volt az, aki 12 éves koromtól kezdve felkészített az életre.

Nagyon hiányzik. Partnerként, férfiként, akit ölelhettem és csókolhattam, akivel szeretkezhettem" – vallotta be az énekesnő.

Dion és idősebb fia tavaly májusban a Billboard Music Awardson Forrás: Bryan Haraway / AFP

A házaspárnak a közös évek során három fia született: René-Charles 2001-ben, az ikrek, Nelson és Eddy pedig 2010-ben látták meg a napvilágot. Az interjúban – amit teljes terjedelmében itt olvashatunk el – Dion azt is elárulta, hogy a férje által hagyott űrt többek közt úgy próbálja betölteni, hogy minden éjjel a hatéves gyerekekkel alszik.