Mesélt a folytatásról A szökés főszereplője

Prison Break A szökés
Vágólapra másolva!
A szökés Michael Scofieldjával, Wentworth Millerrel most folytattak egy tizenkét évvel ezelőtti interjút, mesélt a karaktere fejlődéséről.
Vágólapra másolva!

A Fox készített egy felzárkóztató videót A szökés folytatásához, Wentworth Miller beszél benne a karakteréről, Michael Scofieldről.

A kisfilm elején egy olyan interjúból láthatunk részleteket, amelyet a színész a sorozat indulásakor, 2005-ben adott, gyakorlatilag vázolta az alaphelyzetet, hogy Michael miért vonult önként börtönbe.

A testvérek A szökés eredetijében Forrás: Kobal / The Picture Desk

Ez után jön egy mostani monológ, amit Miller így kezd: "Michael börtönben volt, ami megváltoztatta. Alapvetően egy magányos farkas, de kialakított magának egy afféle családot. Mesteri manipulátorrá vált, de a szíve még mindig hatalmas, ami miatt sokszor nem jönnek össze a tervei."

"A keze már piszkos a történetnek ezen a pontján, szóval kérdés, hogy még mindig jó embernek mondhatja-e magát" – elmélkedik Miller.

A testvérek a folytatásban Forrás: Fox

A cikk írásakor a videó még nem volt fent a sorozat hivatalos oldalán, mi a DigitalSpy cikkében bukkantunk rá – ezt ide kattintva érheti el, a másik főszereplővel, Dominic Purcell-lel készített, hasonló videót pedig itt tudja megnézni.

A szökés folytatása április 4-én indul az Egyesült Államokban, nálunk a Prime csatorna fogja adni április 6-tól, itt a magyar nyelvű előzetes: