Demcsák Zsuzsa: Sokan elfordultak tőlem, nem hittek nekem

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Demcsák Zsuzsa volt férjét jogerősen elítélték testi sértés és rongálás miatt. A TV2 műsorvezetője azt mondja, nehéz évek állnak mögötte, és ebben az időszakban sokan elfordultak tőle, nem hittek neki.
Vágólapra másolva!

"Nagyon jó érzés, hogy négy és fél év után pont kerülhet ennek a dolognak a végére. Pénzbírságot kapott, eleve az ügyészség ezt indítványozta, és azt gondolom, hogy Magyarországon ez egy nagyon nagy dolog, mert kevés esetben születik ítélet családon belüli erőszakkal kapcsolatban" - mesélte.

Férjét testi sértés és rongálás miatt is bűnösnek találták, büntetésként 480 ezer forintot, plusz a perköltségeket, körülbelül százezer forintot kell fizetnie.

Forrás: TV2

A műsorvezető könyvet is írt életének megrázó szakaszáról, sorstársaival igyekezett felhívni a figyelmet erre a témára. Azt mondja, sok nő nem meri elmondani, hogy mi történik vele, szégyellik a történteket, és inkább nem beszélnek róla. Sokan elfordultak tőle, miután beszélni kezdett a problémákról, többen megvádolták azzal, hogy hazudik.

"Nagyon nehéz volt ezt végig csinálni úgy, hogy sokan elfordultak tőlem, mert nem hitték el, hogy nekem van igazam. Nagyon sokan azzal vádoltak meg, hogy hazudok. Most, hogy jogerősen is igazam van, ez hihetetlen elégtételt jelent számomra" - mondta a Tények Extrában.