Újra sorozatban a Poltergeist - Kopogószellem sztárja

Craig T. Nelson, Lauren Graham, Vásott szülők
Nelson Lauren Grahammel a Vásott szülőkben
Vágólapra másolva!
A Poltergeist – Kopogószellem című horrorklasszikus után sorozatsztárrá avanzsáló Craig T. Nelsont hamarosan egy vígjátékszériában láthatjuk, amelynek egyelőre a pilot epizódja forog az ABC csatorna számára.
Vágólapra másolva!

A Raised by Wolves (Akiket farkasok neveltek) az azonos című, 2013-ban indult angol sitcom amerikai remake-je lesz, amelyben a 72 éves színész az egyik főszerepet alakíthatja. A forgatókönyvet nem más jegyzi, mint a Junóval dobbantó Diablo Cody.

Craig T. Nelson 2015-ben Forrás: Slaven Vlasic / Getty Images North America / AFP

A széria egy vagány szingli anya, Sheila történetét meséli el, aki egyedül, fillérekből neveli öt keményfejű és excentrikus gyermekét egy középnyugati városban. Helyzetét saját apja is nehezíti (őt játssza majd Nelson), aki állandóan kihasználja a nőt, ugyanakkor valamiféle fura komfortról is megpróbál gondoskodni a család számára.

Sheilát Georgia King fogja játszani, akit mostanában a Kib*zgatóhelyettesekben láthatunk, de a gyerekszereplők közül is megvan már három: rutinos gyerekszínészekről van szó – Lulu Wilson A Miller család című sorozat mellett több horrorfilmben is (Távozz tőlem, Sátán!, Ouija: A gonosz eredete) játszott, Cooper J. Friedman a Botrányban és a Shameless – Szégyentelenekben tűnt fel, Talia Jackson pedig a Disney-istállóból érkezett.

Nelson Lauren Grahammel a Vásott szülőkben Forrás: NBC

Craig T. Nelson számára a Raised by Wolves a nagy visszatérést jelentheti az ABC csatornához, hiszen annak idején itt sugározták híres sorozatát, a Coachot, amivel 1992-ben Emmyt is nyert. Azóta a színészt olyan sorozatokban láthattuk, mint A körzet, A nevem Earl, a Vásott szülők vagy a Grace and Frankie.