Szűcs Judith: Ha lehetne, én nudistastrandra mennék

Szűcs Judith
Vágólapra másolva!
Szűcs Judithról thaiföldi nyaralása alatt bikinis fotósorozat készült, a képek közül mutatott is párat a közösségi oldalán a követőinek. Az énekesnő nem szégyelli testét, és nem érdekli, hogy mit gondolnak róla mások.
Vágólapra másolva!

A 63 éves énekesnő nem is érti, miért kavart ekkora port, hogy tangás fürdőruhában pózol új képein. "Állandóan azt kérdezik, hogy miért nem készül rólam nyaraláson fotó, a lányom egyszer azt mondta, hogy mert anyu bevállalhatatlanul néz ki" – mondta a Mokkában, arra utalva, hogy nem megy a napra sminkben.

"Annyian meglepődtek azon, hogy most végre csináltunk egy-két fotót, a vőlegényem kattintgatott. A parton mindenki azon nevetett, hogy fetrengek a homokban" – mesélte.

Szűcs Judith Forrás: Szűcs Judith / Facebook

Nem is gondolta volna, hogy a férfiak védeni, a nők bántani fogják a merész képek miatt. "Ha lehetne, én nudistastrandra mennék. Itthon nem mehetek el bárhova, hadd élvezzem már ott a két hetemet. Egyébként fürdőruha se volt rajtam felül, csak épp jött egy árus, vettem tőle hat fürdőruhát, és felvettem azt a kis rózsaszínt, hogy gyorsan csináljunk fotót, ha már végre van rajtam valami."

Mint mondta, nincs annyi utómunka a képeken, mint sokan írják és gondolják, akik pedig rosszat mondanak róla, azoktól várja a hasonló fürdőruhás fényképeket.