Sarka Kata egyre több dolgot árul el megromlott házasságáról

Sarka Kata
Vágólapra másolva!
Sarka Kata egyre több dolgot árul el arról, mi vezetett a házassága megromlásához.
Vágólapra másolva!

Sarka Kata még januárban írt arról, hogy szeretné lezárni az ügyet, és nyilvánosan bejelentette, hogy vége a házasságának Hajdú Péterrel. Az elmúlt hetekben is sorra jelentek meg a cikkek a párosról, megy a találgatás, hogy miért mehetett tönkre a kapcsolat, és van-e új párja valamelyik félnek.

A válás körüli felhajtás nem csitul, Sarka Kata pedig egyre több dolgot árul el bejegyzéseiben arról, hogy miért költözött el a gyerekekkel a férjétől. Azt már korábban közzétette a Facebook-oldalán, hogy férje megcsalta, de azóta is folyamatosan csöpögteti az információkat.

Sarka Kata ismét a házasságáról ír Forrás: Sarka Kata / Facebook

Sarka Kata szintén a közösségi oldalán reagált a frissen megjelent hírekre, miszerint új párja van, követői kérdéseire pedig készséggel leírta azt is, pontosan miért ment tönkre a házasság.

"Nem lep meg, hogy a (volt) férjem rendszeresen, hónapok óta a fizetett újságírójával különböző cikkeket írat rólam. Az sem lep meg, hogy próbál rossz színben feltüntetni, hogy leplezze azokat, amiket az elmúlt 10 évben rendszeresen velem tett, mert retteg, hogy kiderül. Az pedig, hogy címlapon közlik, hogy fotók az új páromról, belül pedig csak egy fekete autó, az elég erős átverés" - írta.

"Az utolsó fél évben derültek ki a megcsalások, és amiért én tűrtem különböző dolgokat 9,5 évig, akkor az abban a pillanatban értelmét vesztette" - válaszolta az egyik kommentelőnek.