Muri Enikő: Nem találom a szavakat

Muri Enikő
Vágólapra másolva!
Három ismert énekesnő indult február 4-én A Dalban, Tóth Gabi és Radics Gigi továbbjutottak, Muri Enikő kiesett – majd higgadtan kommentált.
Vágólapra másolva!

Muri Enikő az X-Faktor óta sikeres énekesnő itthon: 2011-ben második helyen végzett a show-ban, azóta számos koncertje volt, a Madáchban pedig rendszeresen a színpadon látható. A Dal 2017 azonban nem hozott neki szerencsét, a Jericho nem ment tovább a középdöntőbe.

A dalválasztó műsorfolyam Facebook-oldalán sokan méltatlankodnak az alacsony pontszám miatt. „Nem értem, miért esett ki Enikő, és miért jutott tovább olyan, akinek a 30-ban se kellett volna bent lenni?” – teszi fel a kérdést egy netező. „Ami itt ma megtörtént, azt el sem hiszem. Sokkal többet vártam volna. Egy produkció, előadó miatt szeretnék felszólalni, aki szerintem egyáltalán nem érdemelte meg a mai kiesést, az pedig nem más, mint Muri Enikő!” – írja egy másik.

Muri Enikő Forrás: Facebook - Muri Enikő

Muri a saját oldalán videoüzenetben reflektált az estére, dicséretes higgadtsággal. „Nem igazán találom szavakat... Nem vagyok csalódott, nem vagyok dühös. Vannak dolgok az értékelésben, amikkel nem értettem egyet... de biztos igazuk volt" – sóhajtja. „De hajrá, Jericho, igyekszem elvinni a fellépésekre, mert szerintem nagyon jó dal lett."

Enikő illedelmesen megköszönte mindenkinek szép sorban a sok energiát, amit a produkcióba tett. Nagy kedvence (stílszerűen) a Vége van című dal, a The Couple nevű formációtól, szeretné, ha sokáig jutna.