Befejeződött a Trónok harca új évadának forgatása

Trónok harca
Vágólapra másolva!
A rajongók bánatára nem a szokásos áprilisi időpontban, hanem csak valamikor a nyáron folytatódik a népszerű fantasyszéria utolsó előtti, azaz hetedik évadával. De most van egy jó hírünk is, amit nem más osztott meg velünk, mint Daenerys Targaryen.
Vágólapra másolva!

A Sárkányok Anyját alakító színésznő, Emilia Clarke pár nappal ezelőtt kirakott Instagram-oldalára egy olyan videót, amelyen R. Kelly I Believe I Can Fly című dalára tátog.

Ami azonban még izgalmasabb, az a poszt kísérőszövege, ebben ugyanis Clarke azt írja, hogy „ilyen az az érzés, amikor végre

A színésznő azt is hozzátette, hogy szerinte az új részektől „el fogjuk dobni az agyunkat", szóval remélhetőleg tényleg megéri a hosszabb várakozás.

Iain Glen (Jorah), Kristofer Hivju (Tormund), and Joseph Mawle (Benjen) with fans in Belfast! - {Via @sarah_ash_mawhinney}

Game of Thrones (@got_updates) által közzétett fénykép,

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy a széria színészei az Instagramon szivárogtatnak háttérinformációkat: nemrégiben a Ser Jorah-t, Tormundot és Benjen Starkot játszó színészekről posztoltak egy olyan képet, amelyen egy, a forgatás helyszínén, Belfastban található kocsmában iszogatnak – azaz ők vélhetően mind benne lesznek a hetedik évadban.