Meddig eszik még emberhúst Drew Barrymore?

Drew Barrymore, Santa Clarita Diet
Vágólapra másolva!
A kritikusok is inkább szerették, de a nézők egyszerűen zabálták a sztár Santa Clarita Diet című humoros horrorsorozatát, amelynek első évada február 3-án került fel a Netflixre. Logikusan vetődik fel tehát a kérdés: Barrymore esetleg tovább folytatja az emberhúsevést?
Vágólapra másolva!

A sorozatban a sztár egy Sheila nevű nőt játszik, aki férjével együtt a kaliforniai Santa Claritában él, és mindketten ingatlanügynökként dolgoznak. Életük azonban nem várt fordulatot vesz, amikor Sheila meghal.

Még váratlanabb módon pedig a nő visszatér, így mind a házasságot, mind a közös üzletet sikerül életben tartani – mindezt már csak össze kell egyeztetni azzal, hogy

az asszonyka új létformájában roppantul kívánja az emberhúst.

Jó szokásához híven a Netflix egyszerre tette elérhetővé a Santa Clarita Diet első évadának mind a tíz részét – és mivel sosem mondták, hogy limitált hosszúságú szériáról lenne szó, illetve mivel a záró epizód méretes cliffhangerrel végződik, a rajongók máris azt találgatják, vajon lesz-e második évad.

A nézői reményeket pedig megerősíteni látszik a sorozat ötletgazdájának nyilatkozata, aki az Entertainment Weeklynek a következőt mondta. „Nyitva akartuk hagyni a dolgokat, és tudtuk, hogy

Az első szezon során a főhősök élete egyre inkább kisiklik, és akkor hagyjuk magukra őket, amikor úgy tűnik, ez most véglegessé vált" – árulta el Victor Fresco.

Sőt az alkotó saját állítása szerint már a második évad lehetséges történésein agyal.

bármi lehetséges, és a család ereje fogja meghatározni, hogyan reagálnak" – mondta Fresco.

A Netflix természetesen mélyen hallgat az esetleges folytatásról, de mivel eddig is ugyanezt csinálták mind a Stranger Things második évadának, mind a Szívek szállodája feltámasztásának esetében (az utolsó pillanatra hagyva a hivatalos bejelentést), a rajongóknak minden okuk megvan a reménykedésre.