A rusnyázó műsorvezetőt nem érdeklik a kritikák

Megyeri Csilla debreceni műsorvezető felkonfján röhög az ország, Alföld televízió
Vágólapra másolva!
Megyeri Csilla az Alföld TV Púder című műsorát évek óta vezeti, de csak most került elő néhány felvétel, ami miatt magyarázkodnia kell.
Vágólapra másolva!

A műsorvezető az egyik felkonfjában azt mondta: "Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint rusnyább társaink. Tartsanak velünk!" – a felvétel órák alatt bejárta a közösségi oldalakat, sok kritikát kapva.

Egy másik felvételen "bazári majom"-nak nevez egy kislányt.

Megyeri Csilla a Borsnak magyarázkodott, bár mint kiderült, igazából nem érdekli, hogy mit mondanak róla.

"Aki a színpadon van, azt kritizálják. Ez ezzel jár. A Púder egy élő hatású adás, huszonöt perc, és sosem vágjuk, csak feliratozzuk. Ha hülyeséget mondok benne, az is benne marad, előfordul, és ezt is bevállalom.

A neten ma szárnyra kelt részek két-három éves műsorok. Úgy döntöttünk, most szép sorban felkerül minden az internetre, mert folyamatosan keresték őket, és sokszor kellett kiírnunk őket DVD-re. Havas Henrik egyébként most próbál felkarolni vagy mentorálni" – mondta.

Mint mondja, az elmúlt években több alkalom volt már, hogy híressé váljon, mégsem sikerült:

"Gábor Zsazsa azt mondta, a lényeg, hogy beszéljenek rólad! A negatív reklám is reklám. Itt van a Drágám, add az életed. Megnyertük, kétszer is a párommal, Zsoltival. Mégse hívott fel senki, hogy gratuláljon, vagy cikket írjon róla. Uh, nyertetek álomutat? Nyertetek egy milliót? Senki nem kérdezett. A másik oldalról meg igen, valahol égő is ez. De eszembe jutott Havas Henrik egyik mondata: valamit ki kell találni, ami által felkapnak. Úgy látszik, ki se kellett találnom."

"Jól bírom az építő kritikát, de nem mindenkitől. Havastól igen, meg a párom, kollégáim, szakmabeliek és anyukám. Mindenki másra tojok" – tette hozzá.