Jessica Alba pizsamában is dögös

Jessica Alba
Vágólapra másolva!
Az elmúlt hétvégén több sztár is ünnepelte a szülinapját. Liam Hemsworth és Orlando Bloom mellett például Jessica Alba producer férje, Cash Warren. A férfi harmincnyolcadik születésnapjára a színésznő pizsamapartit szervezett.
Vágólapra másolva!

A meghívottak között olyan neveket találunk, mint Kourtney Kardashian, Joel Madden, Nicole Richie, John Legend vagy Chrissy Teigen.

Pajama jammy jam

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által közzétett fénykép,

A híres vendégek pedig – akik természetesen mind pizsamában jelentek meg – olyan mókás játékokkal múlatták az időt, mint a beerpong vagy a cornhole.

Alba szerencsére kirakott egy közös videót magáról és az ünnepeltről az Instagram-oldalára, így megnézhetjük, milyen szexi egy kifejezetten férfias pizsamában is.

A 35 éves sztár 2008 óta Warren felesége. Két kislányuk is van, a nyolcéves Honor Marie és az ötéves Haven.

Jessica Alba a legdögösebb sztármamihttp://www.life.hu/ez-zsir/20161229-jessica-alba-a-legdogosebb-sztarmami-bikiniben.htmlEz nem igazság! Jessica Alba úgy fest, mint egy tinilányhttp://www.life.hu/trend/20161021-jessica-alba-szineszno-ugy-fest-mint-egy-tinilany.htmlJessica Alba nem ijedt meg: kőkeményen reagál a cégét ért vádakrahttp://www.life.hu/sztarok/20160825-jessica-alba-szineszno-reagalt-a-ceget-ert-vadakra.html