Emberhúst csipeget Drew Barrymore

Drew Barrymore mint zombi a Santa Clarita Dietben
Vágólapra másolva!
Február 3-án érkezik a Netflixre a színésznő új sorozata, egy Santa Clarita Diet című horrorkomédia, amihez képeket már eddig is láthattunk, most azonban bemutattak két kifejezetten szellemes előzetest is. 
Vágólapra másolva!

A sorozatban a sztár egy Sheila nevű nőt játszik, aki férjével, Joellel (Timothy Olyphant) együtt a kaliforniai Santa Claritában él, és mindketten ingatlanügynökként dolgoznak. Életük azonban nem várt fordulatot vesz, amikor Sheila meghal.

Még váratlanabb módon pedig a nő visszatér, így mind a házasságot, mind a közös üzletet sikerül életben tartani – mindezt már csak össze kell egyeztetni azzal, hogy az asszonyka új létformájában roppantul kívánja az emberhúst.

A most nyilvánosságra hozott előzetesek a házaspár egy-egy tagját szólaltatják meg. A népszerű reformdiéták hirdetéseit parodizáló teaserekben először a feleség, majd a férj meséli el, milyen remek formában van az asszony azóta, hogy kipróbálta ezt az új étrendet.

Miközben a Joel által előadott sztorit lekeverik, így csak sejtéseink lehetnek arról, mit művelt Sheila azzal a fickóval, aki kövekkel dobálta a kacsákat a parkban, addig a nő elég plasztikusan illusztrálja, miféle táplálkozás is hozta el számára a megújhodást – a kedvcsináló végén ugyanis

belenyúl egy véres maradványokkal teli tálba, amelyben egy emberi szem is látható.

Mondjuk már az szöget üthetett a fejünkbe, hogy Sheila nem azt mondja, hogy új életmódjának köszönhetően bármit, hanem hogy bárkit megehet.