Új projektbe kezdett a Hungary's Got Talent győztes csapata

Dirty LED Light Crew
Vágólapra másolva!
Az első Hungary's Got Talent győztesei barokk stílusú fotósorozattal rukkoltak elő, nemrégiben pedig két kisfilmet is készítettek.
Vágólapra másolva!

A tánccsoport nyerte az első hazai Got Talentet, LED-ruhákban táncoltak, egyedi produkciójuk pedig egyaránt meggyőzte a zsűrit és a közönséget. A soproni táncosokat azóta is sokan keresik, többek közt ők nyitották a Hooligans együttes 20. jubileumi koncertjét, de szerepeltek az X-Faktor extra produkciójaként, valamint a 2016-os Comet díjátadó nyitányán.

Forrás: Dirty LED Light Crew

A táncosok ezúttal egy barokk stílusú fotósorozattal rukkoltak elő, a képeket az Esterházy-kastélyban készítették.

"Az volt a koncepciónk, hogy azt a meghökkentést, amit annak idején a barokk stílus okozott, valamilyen formában átültessük a jelenre. Burkoltan pedig ennek a korszaknak a szemén keresztül szeretnénk felhívni a figyelmet a jelen problémáira; a fiatalok szenvedélybetegségeire vagy a prostitúcióra" - mondta Horváth Zoltán, a tánccsoport vezetője.

Forrás: Dirty LED Light Crew

Nemrégiben új videókat is forgatott a Dirty LED Light Crew, az első kisfilm képkockái egy modern kori Apokalipszist idéznek meg, másik kisfilm pedig egy emberi Kaleidoscope, ahol a fények és a mozgás adják ki a mintázatokat.