Badár Sándor halálközeli élményéről vallott

Badár Sándor
Vágólapra másolva!
Badár Sándor a ma esti Lakástalkshow-ban többek közt arról is mesél, hogy pár évvel ezelőtt rátámadt egy férfi baltával, amit egy 9 és fél órás műtét, egy hosszas felépülési szakasz, majd a teljes újrakezdés követett.
Vágólapra másolva!

"Én azt gondolom, hogy ez az életnek egy tragédiája, ha valakivel egy ilyen történik. Nem kerestem a bajt. Én ott effektíve maghaltam, volt egy elég érdekes önmagam megtapasztalása. Ez egy személyes dolog, akár visszajönni a klinikai halálból.

Az őszinteség és az egyszerűség, amit én élek, az talán itt köszönt vissza, hogy azok az emberek nem eresztettek el" - mondta Badár Sándor a műsorban.

Badár Sándor halálközeli élményéről mesél Forrás: Viasat3

Badár Sándor azt is elárulta, hogy attól függetlenül, hogy sokáig tudattalan állapotban létezett, érezte a lelki támogatást, anyagilag pedig hárman is segítették.

"Akik mellém álltak, az a Fábry Sándor jó barátom, Szőke András és Bajor Imre, úgy, hogy a Bajor Imrével mindössze egyszer találkoztam előtte. Abban a helyzetben ez borzasztó nagy erőt és segítséget adott, egyrészt, hogy ne felejtse el az ember, hogy honnan jött és hova tartozik, másrészt meg pontosan azt hozta magával, hogy a barátaim mindig ugyanazok. Ne felejtse el az ember a barátait soha, még olyan helyzetekben se, amikor már úgy gondolja, hogy már nem azok – tette hozzá a humorista.

Mindig baráti volt a kapcsolat

A Viasat3 műsorában Badár Sándor mellett fia, Badár Tamás is feltűnik majd, aki édesapjával való kapcsolatáról vall őszintén.

"Nyilván nincs olyan szülő-gyerek kapcsolat szerintem, ami mindig sima. Aki azt mondja, hogy soha nem vitázott az apjával, annak vagy nincs vele kapcsolata, vagy pedig hazudik. Ettől függetlenül mindig baráti volt a kapcsolatunk, mindig őszinte alapokon nyugodott, és nem volt olyan konfliktus, amin ne tudtunk volna túllépni. Eleve az, hogy a színpadot választottam, abba benne lehetett az, hogy láttam, hogy az édesapám ki tud teljesedni ott, és jól érzi magát abban, amit csinál" – mesélte a bűvész.

Badár Sándor és fia Forrás: Viasat3

"Az őszinteség az nem csak azon múlik, hogy én elvárom tőle, hogy ő őszinte legyen velem. Viszont is meg kell adni a gyereknek az őszinteséget. Például nem kamuztunk előtte, ha volt valami feszültség bennünk, hogyha anyagi-lelki problémáink voltak. Nem kell kamuzni, tudja meg ő is, miből van az élet" – tette hozzá az apja.

A Lakástalkshow – Évadzáró adás ma este lesz 23.30-kor a Viasat3-on.