Folytatja a Breaking Bad sztárja

Bryan Cranston, Sneaky Pete
Bryan Cranston a Sneaky Pete-ben
Vágólapra másolva!
Bryan Cranston Sneaky Pete című bűnügyi sorozatát a második évadra is megújította az Amazon. A szériának a színész nemcsak az egyik szereplője, de ötletgazdája és executive producere is, szóval minden oka megvan az örömre.
Vágólapra másolva!

A Giovanni Ribisi főszereplésével készült sorozat folytatásáról szóló hír alig egy héttel azután érkezett, hogy a Sneaky Pete teljes első évada egyszerre debütált a streamelős szolgáltatás oldalán.

A fogadtatás pedig olyan jó volt (a második legjobb premiernap a cég történetében – a rekordot a The Man in the High Castle tartja), hogy azonnal döntöttek a második szezonról.

Bryan Cranston a Sneaky Pete-ben Forrás: Amazon

„Bryan Cranston és Graham Yost (a sorozat showrunnere – a szerk.) mesteri munkát végeztek, és fantasztikus alakításokra ösztönözték a színészeket. Mind a kritikai fogadtatás, mind előfizetőink elköteleződése kulcsszerepet játszott abban, hogy

– mondta Joe Lewis, az Amazon Studios egyik vezetője.

A széria egy szélhámosról, Mariusról (Ribisi) szól, aki felveszi egy Pete nevű cellatársa személyazonosságát, hogy eltűnjön üldözői szeme elől. A férfi korábban idilli gyermekkorával kábította a főhőst, csakhogy kiderül, hogy ebből egy szó sem volt igaz, és Marius egy diszfunkcionális családba csöppen, akiknek köszönhetően még rosszabb lesz a helyzete, mint ami elől menekül.

Cranston játssza a sorozatban azt a gengszterfőnököt, Vince-t, aki a főhőst szorongatja.