Utálták a Jóbarátok klasszikus főcímét a színészek

Jóbarátok
Vágólapra másolva!
Jennifer Aniston egy talkshow-ban elevenített fel pár emléket a Jóbarátok-ról, kiderült, hogy egyik színész sem volt nagy rajongója a főcímdalnak.
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok rajongói közül valószínűleg rengetegen fújják kívülről a The Rembrandts I'll Be There For You című számát, ez volt ugyanis a kedvelt sorozat főcímdala – ami épp csak a színészeknek nem tetszett.

"Egyikünk sem volt nagy rajongója a főcímdalnak" – mondta Jennifer Aniston a BBC The One Show című beszélgetős műsorában, amivel sokkolta is a közönséget. Utána még hozzátette, hogy szerinte a szökőkútban való táncolás is elég fura volt a főcímben, de az volt a dolguk, hogy megcsinálják.

Jennifer Aniston Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Callahan

A színésznő egyébként új filmjét, a Hivatali karácsony-t népszerűsítette a talkshow-ban, a két rendezővel, Josh Gordonnal és Will Speckkel együtt. A DigitalSpy szerint volt egy kínos jelenet is a műsorban, amikor Aniston szexjátékokról beszélt – miután pár gyerekszereplő épp elhagyta a stúdiót.

A műsorvezetők arról kérdezték, hogy Rachelre vagy a Hivatali karácsony könyörtelen főnöknőjére hasonlít jobban, mire Aniston így felelt: "Kicsit mindkettőre. Csak a szexjátékok nélkül."