Újra együtt a Família Kft. szereplői

bumm
Vágólapra másolva!
Till Atilla vezetésével tér vissza november 21-én a TV2 képernyőjére megújult szabályokkal a Bumm!, az első héten ismert emberek is versengenek egymással.
Vágólapra másolva!

A vetélkedő első évadját Kasza Tibi és Liptai Claudia vezette, a hétfőn rajtoló második szériát Tillára bízta a csatorna. Megújultak a szabályok, és a tét is nőtt: 20 millió forintot lehet nyerni.

Alapvetően civilekkel készült a folytatás is, de rögtön az első héten két sztárcsapat is próbálkozik: szerdán a Família Kft. egykori szereplői, Csonka András, Dzsupin Ibolya, Xantus Barbara és Kárász Zénó, pénteken pedig a Nyári család.

Forrás: EVA/Eva

A második évadban is négyfős csapatok igyekeznek a bombákat hatástalanítani, hogy minél nagyobb összeggel térhessenek haza. A csapatkapitány és a hozzá csatlakozó egy-egy játékos akkor gyűjthet csapatának pénzt, ha a rossz válaszokhoz tartozó drótokat elvágják. A megnyerhető összeg egyre nő, ahogy a bombákhoz tartozó válasz-lehetőségek is.

A hetedik hatástalanított bomba után a játékosok megállhatnak, és hazavihetik az addig megnyert pénzösszeg negyedét. Megéri kockáztatni, mert a nyolcadik bomba hatástalanítása után az addig gyűjtött összeg négyszeresével térhetnek haza, ráadásul az utolsó kérdésnél a csapat összes tagja együtt játszik - áll a játék szabályzatában.

Forrás: EVA/Eva

Rossz válasz esetén ezúttal is felrobban a bomba,

a játékosokat pedig meglepetés érheti, mert ebben az évadban a bomba töltete nem csak színes por lehet.

A segítség is változik, ezúttal a csapatok a hetedik kérdésig egyszer kérhetik, hogy Tilla könnyítse meg a dolgukat, és vágja el az egyik rossz válaszhoz tartozó drótot.