Megalázta, melleit nyomogatta a főnöknője, perre megy

Oprah Winfrey, OWN, Oprah Winfrey Network
Oprah Winfrey egy idei OWN-os eseményen
Vágólapra másolva!
Az Oprah Winfrey Network egyik női alkalmazottja azt állítja, hogy terhessége után a főnöknője diszkriminálta és rendszeresen zaklatta szexuálisan.
Vágólapra másolva!

Rebecca Taylor szerint megbeszéléseiken állandóak voltak a szexuális tartalmú beszélgetések, egy alkalommal ráadásul a főnöknő, Nakisha Gowen az ő melleit nyomkodva akarta szemléltetni, milyen az, amikor a szoptatás során a gyerekek a női mell megszállottaivá válnak.

Taylor azt is állítja, hogy felettese támadó kérdéseket tett fel neki a terhessége ideje alatt. Amikor pedig a szülés után visszatért dolgozni, és elvonult a szoptatós szobába, főnöke egyszer rátört, pont, miközben a melleit fejte.

Oprah Winfrey egy idei OWN-os eseményen Forrás: Mike Windle / Getty Images North America / AFP

A felperes keresete azt is tartalmazza, hogy amikor a HR-osztályhoz fordult, nem vizsgálták a panaszait. Az általa átélt megaláztatások miatt a nő annyira traumatizálódott, hogy pánikrohamai és alvászavarai alakultak ki, sírásrohamok törtek rá munka közben, ezért végül egy teljes évet ki kellett vennie.

Mindezek következtében Rebecca Taylor szexuális zaklatás, szexuális diszkrimináció és terhesség miatti negatív megkülönböztetés miatt perel. Az OWN egyelőre nem kommentálta az ügyet.