Mellrákkal küzd a színésznő, de minden társa mellette áll

Beverly Hills 90210
Vágólapra másolva!
A Beverly Hills 90210 című népszerű tinisorozat színészei nemrégiben egy chicagói nosztalgiarendezvény, a REwind Con keretében tartottak találkozót, ahonnan azonban Shannen Doherty hiányzott. Kollégái viszont a helyszínen is megemlékeztek róla, ezenkívül üzentek is neki.
Vágólapra másolva!

A rendezvényen megjelent többek közt Jason Priestley (Brandon), Luke Perry (Dylan), Tori Spelling (Donna), Jennie Garth (Kelly) és Gabrielle Carteris (Andrea), Ian Ziering (Steve), Brian Austin Green (David) és Shannen Doherty (Brenda) ellenben nem voltak ott.

The #BeverlyHills90210 reunion was FABULOUS! #RewindConChicago

REwindCon (@rewindcon) által közzétett fénykép,

Utóbbi sztár abszolút igazoltan hiányzott, hiszen – mint ahogy többször is írtunk róla – 2015 februárja óta küzd mellrákkal, ami miatt jelenleg is kemoterápiás kezelésen vesz részt. Erről ő maga is sokszor posztol, hogy így buzdítsa sorstársait.

Dohertyt magát viszont most egykori kedves kollégái buzdították. Partnerei egyrészt a találkozón tartott panelbeszélgetésen is szép szavakkal emlékeztek meg róla („nagyon nagy része volt a sorozat sikerében" – mondta róla Luke Perry), másrészt az Instagramon is üzentek neki (Jennie Garth egy „küzdj úgy, mint egy Brenda" felirattal kedveskedett).

De a REwind Conon készült fotókat is érdemes megnézni, hiszen van itt vidám csoportkép, amit a szervezők lőttek, de a sztárok maguk is fotózták egymást: az ötödik gyermekét váró Tori Spelling például Jason Priestley-vel és Jennie Garthszal pózolt.