Már forog a dögös ügyvédnők újabb sorozata

A férjem védelmében
Vágólapra másolva!
A hét elején New Yorkban megkezdődtek A férjem védelmében című idén zárult sorozat testvérszériájának forgatási munkálatai. Az alkotók egyúttal nyilvánosságra hozták a spin-off címét is.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban már írtunk, a Christine Baranski és Cush Jumbo főszereplésével készülő széria A férjem védelmében fináléja után egy évvel veszi fel a fonalat.

A férjem védelmében Forrás: CBS

A sztori szerint a fiatal ügyvéd, Maia reputációját hazavágja egy pénzügyi csalás, aminek egyúttal mentora, Diane megtakarításai is áldozatul esnek, a két nő így távozni kényszerül a Lockhart & Lee ügyvédi irodából, és csatlakoznak Lucca Quinnhez Chicago egyik legnevesebb irodájában.

Christine Baranski, Chris Noth és Cush Jumbo A férjem védelmében című sorozatban Forrás: CBS

A sorozatot jövő februárban mutatják be: az eredetileg májusra tervezett premiert azért hozták előrébb, hogy kitöltse az új Star Trek-széria, a Star Trek: Discovery csúszása miatt támadó űrt. A spin-off címét egész eddig nem lehetett tudni, ám most az is kiderült, hogy az eddig Untitled the Good Wife Spin-off néven futott projekt a The Good Fight címre hallgat majd (ez A férjem védelmében eredeti címére, a The Good Wife-ra rímel, jelentése: a jó harc).

A The Good Fightban Christine Baranski (Diane) és Cush Jumbo (Lucca Quinn) is megismétlik a szerepüket. Mellettük olyan színészek lesznek láthatók, mint Rose Leslie, Delroy Lindo vagy Paul Guilfoyle. Az egyik executive producer Ridley Scott lesz.