Keményen küzd a rákos színésznő

2016.10.24. 20:09

Shannen Doherty, a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák sztárja a Flashback Friday (nosztalgiázós péntek) tiszteletére rakott ki magáról egy olyan képet, amely nemrégiben, közvetlenül kemoterápia után készült róla.

A fekete-fehér fotót a színésznő megható sorokkal egészítette ki. „Nosztalgiázós péntek: ez csak nagyon rövid idővel ezelőtt történt. A kemó utáni nap nem mindig valami szuper. Van, hogy nem tudsz táncolni, vagy akár enni, de még csak a holnapra gondolni sem. Megesik, hogy úgy érzed, nem fogod túlélni. 

De ez elmúlik. Van, hogy a következő napon, vagy két, esetleg hat nap múlva, de túl leszel rajta, és lehetséges a továbblépés. A remény mindig ott van. A lehetséges mindig lehetséges. A rákban szenvedő sorstársaimnak és minden más szenvedőnek üzenem: maradjatok bátrak. Maradjatok erősek! Maradjatok pozitívak!”

Doherty nem most először rakott ki az Instagram-oldalára képet magáról, amióta kiderült, hogy mellrákja van: részletesen dokumentálta a haja levágását is (amire szintén a kezelés miatt volt szükség), és konkrétan kemoterápia közben készült fényképet is láthattunk már tőle. 

Ezekkel a fotókkal a sztár természetesen a sorstársait szeretné bátorítani. Szerencsére azonban mellette is sokan állnak: nemrégiben olyan híres barátnői biztosították támogatásukról, mint Sarah Michelle Gellar vagy Chelsea Handler (lásd a fenti és a lenti Instagram-képeket). 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK