Felnőttek Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones gyerekei

Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones
Vágólapra másolva!
Már igazi nagy kamaszok a színészek 2000-es években született gyermekei. Nemrég egy zenei fesztiválon járt a család – Zeta-Jones szerencsére dokumentálta a történéseket, így mi is megnézhetjük, mekkorát nőtt Carys és Dylan Douglas.
Vágólapra másolva!

A színésznő Instagram-oldalára rakott fel képeket a jól sikerült hétvégéről. A Desert Trip nevű zenei fesztiválon jártak a kaliforniai Indióban, ahol Bob Dylan- és Rolling Stones-koncerten vettek részt.

Köszönjük kedves barátainknak, Michaelnek és Diane-nek, hogy vendégül láttak minket gyönyörű otthonukban, ami korábban Michael édesapja és mostohaanyja otthona volt több mint 45 éven át. A Desert Trip így igazán különleges élmény volt” – írta Zeta-Jones a kép mellé, amin az egész család együtt pózol.

So excited. Tickets ready. A Friday night with Bob Dylan and The Rolling Stones!!! Can't breathe with excitement!!! A #DesertTrip of a lifetime!

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által közzétett fénykép,

„Nagyon izgatottak vagyunk. A jegyek már megvannak.

Alig kapunk levegőt az izgalomtól!!! Ez a Desert Trip életre szóló élmény lesz!” – olvasható egy másik fotó mellett, amelyen a boldog família a belépőjét mutogatja.

At the show tonight with my darling daughter Carys. #DesertTrip

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által közzétett fénykép,

A színésznő Instagram-oldalán láthatunk ezenkívül közös képet Zeta-Jonesról és lányáról, illetve külön a kamaszfiúról, ahogy kedvenc zenekara, a Rolling Stones fellépését követi. Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones 2000 novemberében házasodtak össze. Fiuk, Dylan addigra már megszületett (augusztusban jött a világra), Carys pedig három évvel később látta meg a napvilágot.

This says it all. Watching my son see his idols for the first time. Made this night for me. #TheRollingStones #DesertTrip

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által közzétett fénykép,