Hiába költött egy vagyont rá, nem hasonlít David Beckhamre

2016.09.27. 18:50

Egy brit fiú eddig 20 ezer fontot költött plasztikai műtétekre, hogy úgy nézzen ki, mint David Beckham, az eredmény azonban szörnyű lett – a srácot egy tévéműsorban alázták.

A 19 éves Jack Johnson eddig nagyjából 20 ezer fontot, vagyis majdnem hétmillió forintot költött arra, hogy hasonlítson David Beckhamre, az eredmény azonban finoman szólva sem lett meggyőző:

Ön felismeri a valódi Beckhamet?Forrás: ITV

A srác megjelent a This Morning című reggeli műsorban is, ahol a műsorvezető, Phillip Schofield nem bánt vele kesztyűs kézzel, olyasmiket kérdezett tőle, mint hogy Nem zavar, hogy nem úgy nézel ki, mint Beckham, és közben csődbe mentél?" – Jackson ugyanis munkanélküli, segélyből fizette a műtétek egy részét. 

Emberünk viszont eléggé céltudatos, a médiában szeretne elhelyezkedni, idővel olyanokkal barátkozni, mint Nicki Minaj vagy Béyonce, biztos benne, hogy hamar összejön az a másik 30 ezer font, ami a további műtétekhez kellene.

Schofield lehűtötte a fiút, hogy nem elég csak akarni, hogy híres legyen, kellene némi tehetség is hozzá – miközben arra próbálta ráébreszteni vendégét, hogy kicsit a testalkatán is kéne változtatni, ha már Beckhamre akar hasonlítani. Itt van egyben a beszélgetés, nézze meg videón:

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK