Uma Thurman is a tévébe megy

Uma Thurman
Vágólapra másolva!
A Kill Bill-filmek sztárja a Bravo TV fikciós sorozatában, a My So Called Wife címűben fog szerepelni.
Vágólapra másolva!

A Variety értesülései szerint Thurman vendégszereplőként tűnik majd fel a szériában, de a hozzá kapcsolódó cselekményszál több epizódon is átível.

A jelenleg Vancouverben forgó, és valamikor jövőre érkező My So Called Wife egy egyszerre veszélyes és gyönyörű szélhámosnőről szól, aki áldozatainak nemcsak a pénzét, de a szívét is elrabolja. Amikor azonban két utolsó áldozata pont akkor esküszik össze ellene, amikor már kinézett egy új célpontot, a dolgok kissé bonyolulttá válnak a számára.

Forrás: Alberto Pizzoli / AFP

Thurman a sorozatban egy problémamegoldót fog játszani: Lenny Cohen az, akit a szélhámosokból álló csoport vezetője bármikor riaszthat, ha valami problémája támadt. Lenny halálos és rejtélyes, és bármit véghez tud vinni.

„Paul Adelstein és én

és izgatottan várjuk, hogyan fogja életre kelteni legendás és különleges képességeivel ezt a nem mindennapi és provokatív karaktert" – nyilatkozta a tíz egy-egy órás epizódból álló My So Called Wife executive producere, Adam Brooks.

Mostanában egyébként szinte trendnek számít, hogy élvonalbeli filmszínészek a kisképernyőn is kipróbálják magukat: Vin Dieselnek, Josh Hutchersonnak, Robert Downey Jr.-nak, Julianne Moore-nek, Robert De Nirónak és Meryl Streepnek is lesz sorozata a közeljövőben.