Az új Halálos fegyver egészen más lesz, mint a régi

Halálos fegyver sorozatváltozat
Vágólapra másolva!
Szeptember 21-én indul a Halálos fegyver sorozatváltozata, a készítők és a szereplők azt ígérik, hogy nem hagyományos remake lesz, mások lesznek a karakterek is.
Vágólapra másolva!

Indul az új Halálos fegyver, amelyben Danny Glover egykori szerepét, Murtaugh-t az idősebbik Damon Wayans, Mel Gibsonét, vagyis Riggst pedig Clayne Crawford játssza.

Az új Murtaugh és az új Riggs Forrás: Fox

A színészek a TV Guide-nak nyilatkozva azt ígérték, hogy próbálnak majd más figurát hozni, el akarják kerülni az elődjükkel való összehasonlítást.

amennyire csak lehetséges, és behozni azokat a dolgokat, amiket csak mi tudunk hozzátenni a karakterhez" – mondta Crawford.

"Az a feladatom, hogy segítsem a nézőkkel elfelejtetni Danny Glovert. Az a sorozat halála lenne, ha az emberek mindenre azt mondanák, Danny jobban csinálta. Szóval próbálok elkerülni mindent, ami visszavinne az eredeti filmhez" – tette hozzá Wayans.

Az eredeti páros Forrás: Warner Bros.

A széria executive producere, Matt Miller arról beszélt, hogy a hosszabb formátum, a több idő arra is lehetőséget ad, hogy jobban megismerjük a figurák háttértörténetét – például Riggs meghalt szerelmével is találkozhatunk majd visszaemlékezésekben, jobban megértjük, hogy a férfi miért vált olyanná, amilyen.