Miley Cyrus hippi lett, és Woody Allennel vitatkozik

Miley Cyrus
Vágólapra másolva!
Öt évvel Hannah Montana című szériájának befejezte után a botrányhős színész-énekesnő ismét tévésorozatban szerepel. A Crisis in Six Scenesben Cyrust nem más rendezte, mint Woody Allen. Nézze meg az előzetest!
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban már írtunk, a hatvanas évek kertvárosi Amerikájában játszódó, szeptember 30-án érkező hatrészes alkotás az idős mester első komolyabb tévés munkája, ami igencsak kimozdította a komfortzónájából, és ezerszer is megbánta, hogy elvállalta.

Ami nagy kár, mert az előzetes alapján a Crisis in Six Scenes kifejezetten jópofának tűnik. Olyan, mint egy Woody Allen-film még a rendező aranykorából – csak persze ezúttal félórás epizódokban láthatjuk az egymás agyára menő férjeket, feleségeket és egyéb családtagokat.

A sorozatban szerepet kapott Miley Cyrus is, akit így természetesen a trailerben is megcsodálhatunk. A sztár hosszú, egyenes szőke hajával és laza gönceivel elég hippisre vette a figurát (ami a cselekményt ismerve persze nem csoda), és a rövid részlet azt mutatja, elég jól ment az összjáték közte és Allen között.

Habár a fenti előzetesben látható Fekete Párduc-os és guacamolés rész is elég viccesre sikerült, a korábban nyilvánosságra hozott rövidebb teasert is újra megnézhetjük, hiszen abban is remekül látszik, milyen humora lesz a műnek.