Szatyornyi pornómagazinnal járt a munkahelyére

Charlie Sheen
Vágólapra másolva!
Nemrégiben összeszedtük a leghisztisebb színésznőket Katherine Heigltől Jennifer Anistonon át Teri Hatcherig. Azóta rá kellett jönnünk, hogy a férfi színészek sem maradnak el mögöttük, ha a forgatáson történő balhézásról van szó. Lássuk tehát a legproblémásabb urakat!
Vágólapra másolva!

Val Kilmer

Ha esetleg eddig azon gondolkodtunk, vajon miért nem látjuk már élvonalbeli filmekben ezt a valaha oly gyakran foglalkoztatott színészt, nem kell tovább tépelődnünk! Mindennek Kilmer rossz természete az oka: szinte minden rendezőnek, akivel valaha együtt dolgozott, van valami panasza vele kapcsolatban. A sztárnak ráadásul elég nagy múltja van a forgatás közbeni raplikat illetően, hiszen már első színészi munkájának helyszínéről is elsétált – egy hamburgerreklámról volt szó, és Kilmer mindössze 12 éves volt.

Val Kilmer a Mindörökké Batman premierjén 1995-ben Forrás: Vince Bucci / AFP

A legjobban Joel Schumacher rendező akadt ki a színészre: ő a Mindörökké Batmanben dolgozott együtt a sztárral, akivel nemcsak neki voltak heves vitái, de elmondta neki, hogy elfogadhatatlan, ahogy a stábbal bánik. De Kilmer másokkal sem jött ki jobban.

mondta Kevin Jarre, a színész 1993-as filmjének, a Tombstone – Halott városnak a forgatókönyvírója.

Russell Crowe

Az új-zélandi színész erőszakos és kötözködő ember hírében áll: számtalan kocsmai verekedés, részegen balhézás, mások Twitteren való sértegetése köthető hozzá, sőt olyan is többször megesett, hogy az éjszaka közepén telefonon halálosan megfenyegette éppen aktuális filmje producerét. Egyszer George Clooney-nak is nekiment, mert nem tetszettek neki a másik sztár gyakori reklámjai. Crowe azonban ragaszkodik hozzá, hogy egyáltalán nem az a díva, illetve begőzölt személy, akinek a média lefesti.

Russell Crowe a 2005-ös A remény bajnoka forgatásán Ron Howard rendezővel Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12

„Amikor kinyomtatva olvasod, olyan, mintha nevetségesen agresszív lennék, de

Az igaz, hogy olyan a természetem, hogy könnyen felfortyanok, de ez nem ugyanaz, mint állandóan dühödtnek lenni" – védekezett a színész. Minderről nyilván kissé eltér a véleménye annak a New York-i szállodai alkalmazottnak, akinek a fejéhez hozzávágta a telefont, mert az illető elmulasztott kapcsolni neki egy hívást.

Edward Norton

Edward Norton szenvedélyes és elhivatott színész hírében áll – és ugyanezen tulajdonságai okozzák azt is, hogy nagyon nehéz vele munka közben kijönni. A sztár ugyanis nagyon komolyan veszi a munkáját, néha talán túl komolyan is, ezért gyakran túlreagálja a dolgokat. Kollégái szerint igazi kontrollmániás, ami nagyon megnehezíti a körülötte lévők életét. A Bosszúállók című filmbe is ezek miatt a tulajdonságai miatt nem hívták Bruce Banner, azaz Hulk szerepére, hiába alakította korábban ő a figurát.

Norton A hihetetlen Hulkban Forrás: Kobal / The Picture Desk

A filmesek közleménye mindenesetre elég sokatmondó volt. „Arra a döntésre jutottunk, hogy nem hozzuk vissza Ed Nortont Bruce Banner szerepére a Bosszúállókban. Ennek nem anyagi okai vannak, egyszerűen csak egy olyan színészre van szükségünk, aki képes a kreativitását a többi tehetséges stábtaggal együttműködve, közösségi szellemben kamatoztatni.

ahogy azt Robert (Downey Jr.), Chris H(emsworth), Chris E(vans), Scarlett és a többi tehetséges kollégájuk is teszi."

Steven Seagal

Ennek a legendás akciósztárnak a munkásságánál már csak az legendásabb, ahogy a forgatásokon viselkedik. El sem hinnénk, ha nem egyenesen a kollégáitól származna a sok szóbeszéd, miszerint a színész egyik kedvenc hobbija például, hogy random fickókat rúg meg a filmes helyszíneken. Sorozatai forgatásán pedig állítólag brutális a légkör, hiszen Seagal nem ismer sem istent, sem embert. Az Igazságosztók felvételekor például belevezetett egy tankot a tömegbe. Ezenkívül számos állat is megsérült vagy elpusztult forgatás közben.

Steven Seagal egy másik sorozatában, az Igazságosztókban Forrás: Kobal / The Picture Desk

Ezeknél az elvetemültségeknél sokkal szórakoztatóbb, hogy a harcművész színésznek kedvelt elfoglaltsága az is, hogy kitalál magáról mindenféle izgalmas történetet, majd azokat igazként híreszteli. „Amikor hosszú ideig Ázsiában éltem,

Többeknek közülük a tanácsadójaként működtem a terepmunkájuk során, és a CIA-s barátaimon keresztül nagyon sok befolyásos emberrel találkoztam, és különleges munkákat végeztem, és különleges szívességeket tettem meg a számukra" – hangzik Seagal egyik kedvenc meséje.

Christian Bale

Edward Nortonhoz hasonlóan Christian Bale esetében is az okozza a problémát, hogy sokkal tehetségesebb és elhivatottabb az átlagnál, ezért extrémen komolyan veszi a munkát – annyira, hogy sokan már attól idegesek lesznek, ha meghallják, hogy vele kell dolgozniuk. Bale-nek ugyanis nagyon rossz a természete is, kifejezetten forrófejű, és nem fél kimutatni a foga fehérjét a forgatásokon sem.

Christian Bale a Terminátor – Megváltásban Forrás: Kobal / The Picture Desk

Minden további szónál ékesebben beszél ez a 2009 elején elterjedt hangfelvétel, amelyen a színész a Terminátor – Megváltás operatőrével üvölt magából kikelve, minősíthetetlen stílusban, mert a szakember véletlenül besétált a jelenetébe, miközben a fényeket állítgatta. Bale dühöngését még hallgatni is nagyon kényelmetlen érzés, sőt bizonyos pontjain az az érzésünk, azért csitítják annyira a kollégái, mert még megütni is képes lett volna az operatőrt. Egyáltalán nem csodálkozunk rajta, hogy a legtöbb forgatáson szinte mindenki utálja a színészt.

Charlie Sheen

A Két pasi – meg egy kicsi sztárja a szórakoztatóipar ikonikus alakja, aki mellett egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni. Biztosan mindenki emlékszik még nyilvános ámokfutására, amit az említett sorozat számára utolsó évada alatt rendezett, amikor nemcsak elmondta nyilvánosan mindennek a kollégáit és a széria alkotóit, de a forgatások során is zavartan viselkedett, nem volt képes összeszedni magát, és nemegyszer a nagyközönség előtt is botrányt keltett (részegen, meztelenül találtak rá például a Plaza Hotelben).

Charlie Sheen a Két pasi – meg egy kicsiben Forrás: CBS

Sheen botrányaira és kiszámíthatatlan viselkedésére egyértelmű magyarázat drog- és alkoholfüggősége, és emberünk szexmániás is. Sorozatos prostis kalandjaival a munkát ugyan nem zavarta meg, de annyira áhította a szexet, hogy szatyornyi pornómagazinnal járt még a forgatásokra is (amit aztán kollégájánál, Jon Cryernél helyezett biztonságba, amikor akkori felesége, Denise Richards váratlanul felbukkant a helyszínen).

Shia LaBeouf

A Transformers sztárjáról is minden kollégájának van valamilyen kellemetlen emléke, ami nem lehet véletlen. De elég, ha a színész nyilvános botrányokozásainak igen beszédes sorát nézzük, már abból is könnyedén következtethetünk a vérmérsékletére. LaBeouf nem egyszer keveredett már kocsmai verekedésbe, balhézott részegen egy musical előadásán, összerúgta a port Indiana Jones és a kristálykoponya királysága-beli kollégájával, Harrison Forddal, illetéktelenül hatolt be hajnalban egy patikába, tiltott helyen dohányzott, sőt egyszer még a saját barátnőjével is erőszakoskodott.

Shia LaBeouf a Halálos szerelem című filmben Forrás: MediaPro Pictures / Bona Fide Prod. / Archives du 7eme Art / Photo12

A legutóbbi esetről videofelvétel is készült: ekkor (tavaly októberben) azért tartóztatták le a sztárt, mert Austinban részegeskedett, és ragaszkodott hozzá, hogy így is beengedjék egy szórakozóhelyre. A balhézó LaBeoufra a bár alkalmazottai hívták rá a rendőrséget – a letartóztatás dicstelen képsorát itt nézhetjük meg. Nem nehéz elképzelni tehát, hogyan viselkedhet a színész a forgatásokon, ha hétköznapjaihoz ennyire szervesen hozzátartozik az állandó zavarkeltés.

A hisztis színésznőket itt találja.