Rákjáról beszélt a Beverly Hills 90210 sztárja

2016.08.02. 15:25

Shannen Doherty először mesélt részletesebben a rákjáról, elmondta, hogy mennyire fél a jövőtől, miután a betegsége átterjedt.

A Beverly Hills 90210-ből és a Bűbájos boszorkák-ból ismert Shannen Doherty korábban már közzétett pár képet arról, hogy miként borotválta le a haját, most pedig az Entertainment Tonightnak mesélt rákbetegségéről.

A színésznő mellrákkal küzd, a betegség azonban átterjedt a nyirokcsomókra is – az újabb operáció során mégis azt vették észre, hogy a rákos sejtek némelyike eltűnt a szervezetéből. Most épp kemoterápiával próbálják meggyógyítani Dohertyt, utána sugárkezelés vár rá.

Shannen Doherty itt még hosszú hajjalForrás: David Livingston / Getty Images North America / AFP

Az egyik mellét már eltávolították, de azt mondta, nem ez a legrosszabb, hiába sírta el magát, amikor először próbált új melltartót. A legijesztőbb rész mindig az ismeretlen. Hatékony lesz a kemoterápia vagy a sugárkezelés? Vagy újra végig kell mennem ezen az egészen, mert kiújul a rákom?"

"Minden más kezelhető. A fájdalom kezelhető, a mell nélküli élet is az. A jövő miatt aggódom, és hogy az miként fog hatni azokra az emberekre, akiket szeretek" – tette hozzá.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK