Szulejmán még mindig 750 ezer magyar fölött uralkodik

Szulejmán
Vágólapra másolva!
A Barátok közt az elmúlt héten sem talált legyőzőre, Szulejmán pedig rendületlenül népszerű.
Vágólapra másolva!

Teljes lakosságban az RTL Klub 10,8, a TV2 10,1 százalékot ért el a múlt héten, a Duna TV és a Cool követik a két nagy kereskedelmi csatornát. Az M4 Sport alaposan megérezte, hogy vége a futball Eb-nek, a magyar bajnokikkal már csak 2,7-en áll, úgy, hogy volt egy FTC–Diósgyőr is szombat este.

18–49-ben jelentősebb az RTL Klub fórja, 11,1 százalékára a TV2 csak 7,1-gyel tudott válaszolni. Ez nyáron nem is nagyon változik, hiszen új műsorok csak nagyon elszórtan vannak, inkább a szeptember eleje lesz érdekes.

600 ezren néztek Forma-1-et

Ami a műsorokat illeti, a teljes lakosságból közel 850 ezren nézték a Barátok közt-öt egy erősebb estéjén, csütörtökön, a Szulejmán 750 ezer körül jár. A harmadik és a negyedik helyet is elvitte az RTL Klub (Híradó, Fókusz), a TV2-n a Tények volt a legnézettebb, egy 630 ezres estét tud felmutatni. A Forma-1-es futamot 603 ezren követték.

Forrás: Origo - Nielsen

Nyár van, tehát sok az ismétlés. A Gagyi mami-t a rettentő cím ellenére is megnézik félmillióan, akárcsak a Keresem a családom már látott részét. Ugyancsak ismétlés a Válótársak, de 454 ezer tévézőt így is érdekel, kivel kavar Stohl András karaktere.

Forrás: Origo - Nielsen