171 országban látták: Morgan Freeman folytathatja Istennel

2016.07.23. 13:59

Második évadot is berendelt a National Geographic Channel az isten, hit, vallás titkait kutató, Morgran Freeman főszereplésével készült Emmy-jelölt dokumentumfilm-sorozatból. Az Isten nyomában Morgan Freemannel című szériából egyelőre újabb három rész készül.

A legújabb epizódok már 2017 elején megérkeznek a tévéképernyőkre, és olyan témákat járnak majd körbe, mint például hogy van-e kiválasztott, illetve hogy találhatunk-e bizonyítékot egy egyetlen isten létezésére.

Morgan Freeman a sorozatbanForrás: National Geographic Channel

Az elmúlt évad nagy utazást jelentett, és nem csak a megtett kilométerek számát illetően" – mondta Freeman, aki a program executive producere és műsorvezetője egy személyben.

„Hihetetlen emberekkel találkoztam, akik felnyitották a szemem és az elmém új eszmék és a hitről, a világról és az emberiségről való másfajta gondolkodás előtt. De még ezzel is csak a felszínt kapargattuk, így nagyon várom, hogy folytassuk a kutakodást azután, mi is az élet értelme, mi a vallás és mi minden van e kettő között" – tette hozzá a sztár, aki maga is volt már Isten A minden6ó és az Evan, a minden6ó című filmekben.

Morgan Freeman Istenként A minden6óbanForrás: InterCom

A NatGeo egyébként eredetileg csak egyévadosnak szánta a sorozatot, de az Isten nyomában... valódi áldásnak bizonyult a csatorna számára, hiszen csakhamar a legnézettebb szériájuk lett. A második évad világszerte 171 országban, 45 nyelven kerül majd adásba.

Az Origo újságírójának az alkotókkal, köztük Morgan Freemannel készült exkluzív interjúja itt olvasható.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK