Kizárhatják a Magyarország Szépe közönségdíjasát

közönségdíjas Dézsányi Bianka a Magyarország Szépe verseny televíziós döntőjében (MTVA) óbudai gyártóbázisának 1-es stúdiójában 2016. július 17-én. A decemberi Miss World versenyen Gelencsér Tímea képvise
A közönségdíjas Dézsányi Bianka a Magyarország Szépe verseny televíziós döntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisának 1-es stúdiójában 2016. július 17-én. A decemberi Miss World versenyen Gelencsér Tímea képviselheti Magyarországot Washingtonban.
Vágólapra másolva!
A körülbelül másfél éve húzódó Répás Lajos-féle prostiügyben tanúként tett vallomást Dézsányi Bianka, aki a hétvégén a Magyarország Szépe verseny közönségdíját nyerte el.
Vágólapra másolva!

A Bors in­for­mátora és a hozzájuk eljuttatott vádiratrészlet tanúsága szerint Dézsányi Bianka egyike azoknak a hölgyeknek, akik érintettek a híres prostiügyben. Répás Lajos a vádhatóság szerint három éven keresztül közvetített lányokat gazdag férfiaknak, köztük politikusoknak és válogatott labdarúgóknak is. Az ügyészség kerítéssel és kitartottsággal vá­dolja a férfit.

A közönségdíjas Dézsányi Biankát kizárhatják Fotó: Mudra László - Origo

Dézsányi Biankát a periratok szerint tanúként hallgatták ki az ügyben, és vallomást is tett. A vádirat szerint 2011 végén mindössze 17 éves volt, amikor kiközvetítették az egyik budapesti luxushotelbe egy órára – írja a lap.

Ütközik a szabályzattal

„Erről nem volt tudomásom” – mondta Sarka Kata. „A felkészítő táborban volt egy beszélgetés valamennyi részt vevő lánnyal, amikor megkérdeztem, van-e bárkinek bármi mondandója, amiről jobb, ha tudok, természetesen nem jelentkezett senki.”

Sarka Kata nem tudott erről Fotó: Mudra László - Origo

„Ugyan nem kértünk tőlük erkölcsi bizonyítványt, de ez ütközik a verseny szabályzatával. Amennyiben bebizonyosodnak az állítások, akkor