Bradley Cooper exével erősít az NCIS

Jennifer Esposito
Vágólapra másolva!
Az alkotók egy igazi tévés veteránnal, Jennifer Espositóval próbálják kitölteni azt az űrt, amit a tizenhárom évad után távozó Michael Weatherly, DiNozzo megformálója okoz.
Vágólapra másolva!

Az NCIS – Tengerészeti helyszínelők 14. évada szeptember 20-án érkezik – ekkor Weatherly már a CBS egy másik sorozatában, a Bull című jogi szériában fog játszani, amelyben a címszerepet hozza.

Az általa alakított karakter eltűnése miatt így nagyobb szerep jut majd a 13. szezon utolsó két epizódjában vendégszereplőként felbukkant brit színésznek, Duane Henrynek, aki egy Clayton Reeves nevű MI6-ügynököt formált meg, mostantól pedig állandó tagja lesz a tengerészeti helyszínelők csapatának, a nemrégiben bejelentett Wilmer Valderramával együtt

Mark Harmon és Michael Weatherly az NCIS-ben Forrás: CBS

Az alkotók azonban ennél is tovább bővítik a karakterek körét: a Variety megtudta, hogy megnyerték rendszeres szereplőnek Jennifer Espositót, a Ne szólj száj!, az Ütközések és a Megőrjít a csaj című mozifilmekben látott színésznőt is.

Esposito már ismerős arcnak számít a CBS csatornán, hiszen játszott a Zsaruvér és az Amynek ítélve című sorozataikban is. A 43 éves sztár rutinos tévészínész: olyan szériákban szerepelt, mint például a Kerge város, a Ments meg!, a Nem ér a nevem, a Mistresses vagy legutóbb a The Affair.

Jennifer Esposito (balra) Don Cheadle-lel az Ütközésekben Forrás: Kobal / The Picture Desk

Az NCIS-ben Esposito Alex Quinn különleges ügynököt fogja játszani, egy tapasztalt tisztet, aki már otthagyta a terepmunkát, és jelenleg a kiképzőközpont egyik oktatójaként tevékenykedik. A Mark Harmon alakította Gibbs azonban visszacsábítja a terepre, hogy csapatának tagjaként aknázza ki a nő éles eszét és hatalmas tehetségét.

Jennifer Esposito és Bradley Cooper 2006-ban Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

Az olasz-amerikai származású Jennifer Esposito 1996-ban az Esküdt ellenségek című krimisorozatban kezdte a karrierjét, első fontosabb nagyjátékfilmes szerepét pedig Spike Lee 1999-es drámájában, az Egy sorozatgyilkos nyarában alakította. 2006 decemberében hozzáment a még világsztársága előtt álló Bradley Cooperhez, de mindössze néhány hónap után el is vált tőle.