A Harry Potter sztárja szuperhősök között folytatja a karrierjét

Tom Felton, Harry Potter, Draco Malfoy
Vágólapra másolva!
A Harry Potter-filmek Draco Malfoyát alakító Tom Felton idén ősztől ismét egy tévésorozatban lesz látható, az angol színész az októberben visszatérő Flash – A Villám harmadik harmadik évadjához csatlakozott állandó szereplőként.
Vágólapra másolva!

A 28 éves Felton az utolsó Harry Potter-film óta játszott A majmok bolygója: Lázadás című nyári blockbusterben, kisebb filmekben (A jelenés, Risen), továbbá néhány sorozatban (Labyrinth, A kör bezárul, Murder int he First). A jelek szerint a mozifilmek mellett a tévés világ is bejött a színésznek, hiszen a TV Line információi szerint legközelebb az amerikai szuperhősös sorozatban, a Flash – A Villám-ban láthatjuk viszont.

A Harry Potter-univerzum után most a szuperhősök világa következik Tom Felton számára Forrás: InterCom

Az egykori Draco Malfoy ráadásul nem néhány epizódra ugrik be vendégeskedni, hanem állandó szereplő lesz, és egy Julian Dorn nevű karaktert fog életre kelteni. Az új szereplő a főhős Barry Allenhez hasonlóan a rendőrség csapatát erősíti, méghozzá helyszínelőként, és a közös munka során Julian hamar rájön, hogy a titokban Flash-ként tevékenykedő Barry sokkal több, mint aminek civilben mutatja magát.

A Flash harmadik évadja minden korábbinál komolyabb csavarokkal kecsegtet Forrás: The CW

A Flash október 4-én tér vissza a képernyőkre, és hatalmas várakozás övezi a folytatást, hiszen a második évad egy hatalmas cliffhangerrel zárult: Barry visszautazott az időben, hogy megváltoztassa a múltat.

Az izgalmakat pedig tovább fokozza, hogy néhány napja a főhőst alakító Grant Gustin a Twitteren jelentette be, hogy a harmadik évad valamilyen formában feldolgozza a Flashpoint című nagyszabású képregényt, ami pont azt járta körbe, hogy mi történik, ha valaki belepiszkál a múlt eseményeibe.