Éljen Havas Jon!

Trónok harca, Havas Jon
Vágólapra másolva!
Semmi sem felemelőbb, mint ez a rajongói videó kedvenc Trónok harca-karakterünkről – de csak az nézze meg és olvasson tovább, aki már letudta a teljes hatodik évadot!
Vágólapra másolva!

A népszerű fantasyszéria hatodik évadának múlt vasárnap vetített záróepizódjában talán azok voltak a legnagyszerűbb pillanatok, amikor egyrészt kiderült, hogy Havas Jon mégsem Ned Stark fattya, hanem a néhai Stark családfő húgának, Lyannának a gyermeke, másrészt amikor az északi családok egy másik Lyanna, a kis Lyanna Mormont buzdítására annak ellenére mellé álltak, hogy még mindig fattyúnak hiszik, és kikiáltották Észak királyának.

Forrás: HBO

Az érzelemteli, patetikus pillanatok annyira megindítottak egy YouTube-felhasználó grúz tinédzsert, hogy összevágott egy felemelő videót Havas Jon legjobb és legrosszabb pillanataiból – és természetesen a fent említett momentumokból.

A Havas Jon: Észak királya című kisfilm elsősorban a hős származását járja körbe, és azt mutatja be, hogyan lett annak ellenére dicsőséges vezető, hogy meglehetősen kétes gyökerekkel rendelkezik.

A jelentőségteljes idézetekkel felturbózott videó máris remek nosztalgiaélmény, és határozottan vigaszt nyújthat a jövőben, hiszen a Trónok harca következő évadára még jövő áprilisig várnunk kell.