Testvérek voltak, szeretők lettek

Lost - Eltűntek, Ian Somerhalder, Maggie Grace
Vágólapra másolva!
Van, hogy a szereplők között olyan erős a kémia, hogy nem csak akkor jönnek össze a valóságban is, ha a képernyőn szerelmeseket alakítanak – a rokoni kapcsolat is elég.
Vágólapra másolva!

Katherine Heigl és Jason Behr

A Grace klinika egykori sztárja és Jason Behr a kilencvenes évek végén indult sci-fi sorozatban, a Roswellben olyan testvérpárt alakítottak, akik ugyan átlagos gimiseknek adták ki magukat, de valójában a földön kívülről érkező testvérek voltak. Isabel és Max Evans, pontosabban az őket megformáló színészek a közös munka során szinte azonnal összejöttek, sőt el is voltak jegyezve, ám később felbontották az eljegyzést. Érdekes, hogy a kapcsolat és a sorozat is 2002-ig tartott. Heigl azóta hozzáment Josh Kelley énekeshez – két örökbefogadott kislányuk is van.

Forrás: The WB

Maggie Grace és Ian Somerhalder

A Lost – Eltűntek mostohatestvérpárjának a sorozatban meglehetősen komplikált volt a viszonya, hiszen romantikus és szexuális kapcsolat is volt köztük. Ahogy Boone-t és Shannont, úgy szerencsére az őket megformáló színészeket sem kötötte egymáshoz vérségi kötelék, így semmi akadálya nem volt, hogy miután 2006-ban kiírták őket a sorozatból, randizzanak. Maggie Grace és Ian Somerhalder szűk egy évig voltak együtt. Somerhalder később – mint ahogy arról korábbi, szintén tévés szerelmespárokat listázó cikkünkben írtunk – Nina Dobrevvel járt, majd feleségül vette az Alkonyat-filmekből és Az Álmosvölgy legendájából ismert Nikki Reedet.

Forrás: Kevin Winter / Images North America / AFP

Peter Krause és Lauren Graham

A két rutinos sorozatszínész, Peter Krause (Sírhant művek) és Lauren Graham (Szívek szállodája) már évek óta ismerték egymást, amikor 2010-ben találkozgatni kezdtek. Akkor kerültek közel egymáshoz, amikor az abban az évben indult közkedvelt sorozatban, a Vásott szülőkben testvéreket játszottak. Ők az egyedüli páros a listánkról, akik a mai napig együtt vannak, és kapcsolatuk erősebb, mint valaha. Krause szerint ez annak köszönhető, hogy megpróbálják minél bizalmasabban kezelni a dolgaikat.

Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP

Jason Priestley és Shannen Doherty

A Beverly Hills 90210 című legendás, azóta már egy remake-et is megért tinisorozatban Jason Priestley és Shannen Doherty nemcsak testvéreket, de egyenesen ikreket játszottak: Brandont és Brendát. Habár Doherty állítólag hírhedt volt arról, hogy hatalmas balhékat csapott a forgatáson, a kapcsolatot többé-kevésbé sikerült diszkréten kezelniük. Jason Priestley legalábbis arról mesélt az Access Hollywoodnak, hogy mindig vigyáztak: senki ne tudjon róla, mi folyik köztük.

A munka mindent felülírt" – nyilatkozta a színész. A dolog azonban mégis kiszivárgott, hiszen az 1991-es Emmy-gálán egymáshoz bújva kapták őket lencsevégre. Érdekesség egyébként, hogy a színésznő egy rövid ideig másik sorozatbeli kollégájával, Luke Perryvel is kavart.

Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12

Jennifer Carpenter és Michael C. Hall

Az igazságosztó sorozatgyilkost, a Dexter című krimiszéria címszereplőjét játszó Michael C. Hallnak és a sorozatbeli húgát, Debra Morgan nyomozónőt megformáló Jennifer Carpenternek rengeteg közös jelenete volt, így nem csoda, hogy egymásba szerettek. 2007-ben kezdtek randizni, 2008 szilveszterén pedig össze is házasodtak, egy titkos ceremónia keretében. 2009 janurjában a Golden Globe gálán jelentek meg először nyilvánosan házaspárként. Hall ezután jelentette be, hogy Hodgkin-limfómával küzd, és felesége végig kitartott mellette és támogatta. 2010 decemberében azonban sajnos különváltak, egy évvel később pedig hivatalosan is kimondták a válásukat. A forgatásokon ezt követően elég feszült lehetett a hangulat, hiszen még további két évig, 2013-ig dolgoztak együtt a sorozaton.

Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP