Az NCIS szereplői arról döntöttek, hogy folytatják-e

"Decompressed" -- When a deep sea diver is murdered on the job, his body and suspected co-workers must remain in a high-tech decompression chamber for four days, leaving the NCIS team to complete an unorthodox investigation from outside the tank, on NCIS, Tuesday, Feb. 9 (8:00-9:00 PM, ET/PT), on the CBS Television Network. Pictured left to right: Mark Harmon, Sean Murray, Brett Rice and David McCallum Photo: Sonja Flemming/CBS A?©2016 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
Vágólapra másolva!
Csak DiNozzo alakítója, Michael Weatherly távozik, vagy más is megy vele? A színészek megkapták két évre szóló szerződésüket.
Vágólapra másolva!

Az NCIS főszereplője, a Gibbs ügynököt játszó Mark Harmon már februárban aláírta a két évre szóló szerződést, ennek köszönhetően a krimisorozatot is megrendelték két újabb évadra, vagyis még a tizenötödik is biztosan jön a szériából.

A többi szereplő most döntött csak arról, hogy marad, Pauley Perrette (Abby Sciuto), Sean Murray (Timothy McGee), Rocky Carroll (Leon Vance) és David McCallum (dr. Donald Mallard, Ducky) is aláírt a következő két szezonra.

A többség marad a sorozatban Forrás: CBS

A főbb szereplők közül egyedül az Anthony Dinozzót alakító Michael Weatherlyt nem láthatjuk már a tizennegyedik évadban, de erről már korábban lehetett tudni. A helyére egy új ügynök érkezik, őt Wilmer Valderrama játssza.

Az NCIS szeptemberben folytatódik az Egyesült Államokban, még mindig hihetetlenül népszerű, a legutóbbi szezonzáró epizódot nagyjából 18 millió amerikai figyelte.