McConaughey bevállalná a True Detective harmadik évadját

True Detective
Vágólapra másolva!
Az Oscar-díjas színész Rich Eisen műsorában beszélt az HBO 2014-es bűnügyi sorozatában alakított karakteréről, és arra is tett utalásokat, hogy akár másodszor is belebújna Rust Cohle detektív bőrébe.
Vágólapra másolva!

Matthew McConaughey szerda este a Rich Eisen Show-ban vendégeskedett, és a beszélgetés során szóba került A törvény nevében (True Detective) című sorozat, amiben a 46 éves színész Woody Harrelson oldalán alakított a meglehetősen megszállott nyomozót, Rust Chole-t.

Matthew McConaughey hiányolja a tévék képernyőjéről Rust Chole karakterét Forrás: HBO

A műsort vezető Rich Eisen természetesen rákérdezett arra is, hogy McConaughey valaha gondolkodott-e már azon, hogy újra eljátssza a karaktert. És hiába beszélünk egy tévésorozatról, a Mielőtt meghaltam-ért Oscar-díjjal jutalmazott színész hezitálás nélkül válaszolta, hogy ismét eljátszaná Chole karakterét.

McConaughey emellett hozzátette, hogy a témáról már beszélt a sorozat alkotójával, Nic Pizzolattóval is, majd ismét utalt rá, hogy benne lenne a folytatásban. Persze csak akkor, ha a megfelelő történetet mesélnék el a megfelelő módon.

A törvény nevében-t nemcsak Matthew McConaughey szerette, de a kritikusok és a nézők is rajongtak érte. Az HBO a sikert követően aztán addig ütötte a vasat, amíg meleg, és rohamtempóban elkészíttették Nic Pizzolattóval a második évadot.

Az új történet viszont hiába sorakoztatott fel újabb hollywoodi sztárokat (Colin Farrel, Rachel McAdams, Vince Vaughn, Taylor Kitsch), a legtöbb nézőnek elég nagy csalódást okozott, így az HBO fejesei helyében mi már most azon dolgoznánk, hogy egy esetleges harmadik évadhoz megfelelő forgatókönyv készüljön Matthew McConaughey számára.