Sarah Jessica Parker végre megmutatta az ikreit

Sarah Jessica Parker
Vágólapra másolva!
A színésznő a lányok hetedik születésnapja alkalmából rakott ki róluk egy bűbájos fotót.
Vágólapra másolva!

A Szex és New York sztárjának és szintén színész férjének, Matthew Brodericknek 2009. június 22-én születtek meg ikerlányaik, Marion Loretta és Tabitha, egy béranya közreműködésével.

A lányokról azóta nem igazán lehetett fényképet látni, ám az 51 éves színésznő most kivételt tett, és Instagram-oldalán szerdán megosztott egy olyan fotót, amin a kislányok a fűben futva csodálhatók meg. „Boldog születésnapot az én kis bájos, vicces, kedves, meglepő, ragyogó és imádott Lorettámnak és Tabithámnak, akik ma lettek hétévesek. Kezdődjön az ünneplés!" – olvasható a kép mellett.

A két ikernek van egy bátyja is: James már 13 éves múlt, és híres édesanyja szintén szülinapja alkalmából rakott ki róla egy képet tavaly októberben, amelyen álmélkodva vehettük észre, mennyire hasonlít Parkerre.

I might do this all day long. Cause I love himsez so. HAPPY BIRTHDAY JW! XXX, Mama

SJP (@sarahjessicaparker) által közzétett fénykép,

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick házassága egyébként tökéletesnek tűnik. Már 1991 óta, azaz 25 éve együtt vannak, 19 éve élnek házasságban, és a mai napig rendszeresen jelennek meg róluk olyan közös fotók, amelyeken szemmel látható, hogy odáig vannak egymásért.

A year ago on my birthday . And nothing has changed. Thanks husband for a perfect day. X, sj

SJP (@sarahjessicaparker) által közzétett fénykép,